LENTE OUTFITS

by - april 01, 2021


Deze eerste outfit is helemaal van H&M! De blouse heb ik al jaren dus kan ik helaas niet linken, maar het rokje is recent en ook nog eens in de sale. Mijn zonnebril is van RayBan (via Ministerspex) en de tas is mijn favoriete Louis Vuitton Pochette Metis. Hele fijne lente outfit! Ik droeg dit met witte sneakers.


Mijn favoriete tijd van het jaar om foto's te maken! Ik ben zo'n fan van bloesem bomen, later wil ik er graag een in mijn achtertuin haha. De outfit die ik hier draag is perfect voor de lente! De jas is van Primark (niet recent), de top is een fijne basic van Zara (vaste collectie) en mijn jeans is van Stradivarius en is de enige spijkerbroek die ik fijn vind zitten! Het tasje is mijn Gucci Super Mini en mijn sneakers zijn van Adidas. 
Bij deze een paar recente outfits + alle linkjes! Af en toe zal ik eens zo'n post doen, omdat het makkelijker is dan linken via Instagram Stories, daar kan je natuurlijk maar 1 linkje toevoegen.  

You May Also Like

0 reacties