LENTE/ZOMER SHOPLOGWEEK

by - maart 22, 2021De lente en zomer shoplogweek van 2021 staat weer online! Even een korte toelichting waarom er maar vier video's zijn in plaats van vijf: het laatste pakketje had vertraging, dit had ik al op Instagram verteld, maar toen kreeg ik een mail dat het helemaal fout was gegaan en het pakket was terug naar de afzender. Daarom zijn er nu dus maar vier video's, maar ik denk met genoeg outfits en inspiratie 😊

1: H&M
H&M vind ik altijd een hele fijne webshop met leuke items, snelle verzending en een fijne retourservice. Ook vind ik het fijn dat ze sinds kort betalen met Klarna accepteren. 


2: ZARA
ZARA vind ik juist weer geen fijne webshop hebben, maar wel geweldige items met vaak een wat hogere kwaliteit. Ook de retourservice vind ik heel fijn, alleen soms moet ik onverwachts naar DHL in plaats van naar PostNL, jammer dat je niet zelf een keuze kan maken bij het opgeven van een retour. In de Stradivarius shoplog vind je meer trendy en budgetproof items! Ik vond het wel leuk om verschillende dingen te proberen, maar ik blijf het liefst toch bij mijn eigen stijl. Wel heb ik een favoriete nieuwe broek die ook erg budget proof is, check snel de video om te kijken welke dat is.
Voor het eerst een Mango shoplog op mijn kanaal! Ik vind de webshop niet heel erg fijn en ook is betalen met Klarna niet mogelijk, wat ik persoonlijk een nadeel vind. Daarom heb ik niet zoveel items van deze shop, een deel was ook nog onderweg maar is dus teruggestuurd naar de afzender, deze had ik namelijk via Zalando besteld. 


You May Also Like

0 reacties