CULT BEAUTY FAVORIETEN

by - mei 16, 2020


My latest obsession: Cult Beauty! Zijn jullie ook veel aan het online shoppen? Ik heb echt een fase van kleding shoppen en dan weer beauty shoppen haha! Sinds een tijdje heeft Cult Beauty de website in € beschikbaar gemaakt en dit maakt het bestellen nog makkelijker, ik was voorheen altijd aan het rekenen op hoeveel het zou uitkomen. De pakketjes worden verzonden vanuit de UK dus je hoeft je nog geen zorgen te maken over importkosten zoals je bij de USA hebt. Cult Beauty heeft een prachtig assortiment en veel merken zijn in Nederland alleen via deze website te krijgen! Via deze blogpost wil ik graag mijn favorieten van deze website delen 😍

#1 MAKE UP BAG

Tijdens mij allereerste bestelling ooit kocht ik deze mini make-up case en deze is zo fijn! Ze hebben ook een grotere maat. Wat ik zo prettig vind is dat je precies kan zien wat erin zit en het is ook nog eens cute voor foto's.

#2 PAULA'S CHOICE BHA

Paula's Choice is zoals jullie misschien wel weten wel verkrijgbaar in Nederland, maar stel je wil graag gratis verzendkosten en daarom wat extra's toevoegen, ga dan voor de 2% BHA! Geschikt voor alle huidtypes en een van mijn favoriete skincare producten. Liever eerst proberen? Klik hier voor de mini variant. Inmiddels hebben ze nog meer producten van dit merk toegevoegd.

#3 DRUNK ELEPHANT 

Van dit merk word ik altijd zo vrolijk, al die kleuren! Ik wil graag nog een keer de skincare uitproberen, maar laatst heb ik de nieuwe producten voor haar & lichaam ontvangen! De AHA scrub voor je hoofdhuid is bijzonder fijn en ook detangling spray is zeker een aanrader. De rest heb ik nog niet getest, maar ik hou jullie hierover op de hoogte.

#4 SUMMER FRIDAYS 

Een van mijn nieuwe favorieten: Summer Friday's! Ik testte als eerste het Jet Lag Mask, maar ook van de andere producten ben ik fan. Binnenkort zal ik hier nog een uitgebreide review van maken, maar je kan alvast de mini van het Jet Lag Mask proberen!

#5 NARS CONCEALER

Mijn all-time favorite concealer: NARS Radiant Creamy Concealer. Zelf heb ik de kleur Vanilla. Deze dekt goed, maar is niet cakey en geeft een natuurlijke look! Je kan de dekking ook opbouwen, fijn voor plekjes die nog door je foundation heen ziet.

#6 THE ORDINARY

Fijne budget skincare! In Nederland ook verkrijgbaar bij Douglas, maar 9/10 keer online uitverkocht.
De Niacinamide schijnt super goed te zijn, ik heb deze alleen zelf nog niet getest.

Naast deze merken verkoopt Cult Beauty ook nog Huda Beauty, Morphe, IT Cosmetics, Glow Recipe, Hourglass, Laura Mercier & meer!

Heb jij ooit bij Cult Beauty besteld? Let me know! <3


You May Also Like

0 reacties