LONDON VLOG

by - maart 02, 2020


Hi allemaal! In februari ben ik een weekendje naar Londen geweest, een van mijn favoriete steden ooit. In deze vlog laat ik zien wat ik meeneem, waar we verblijven en wat we allemaal gedaan hebben. Ook zie je de eerste sneak peek van mijn eigen make-up merk! Zelf heb ik in Londen niet zoveel gekocht, dus er komt geen shoplog. Selfridges is trouwens echt een aanrader, ook als je er niks wil gaan kopen, maar dit is de grootste department store waar ik ooit ben geweest en allemaal zo mooi! Echt heel leuk ☺️ Daarnaast blijft Victoria's Secret natuurlijk ook een favoriet, maar voor de goede deals kan je het beste wachten tot Black Friday. Wel fijn als je daar je maat op laat meten! Zo kan je ook wat makkelijker online bestellen. Klik hier om mijn tips daarvoor te lezen.


You May Also Like

0 reacties