10x leuke online shops

by - maart 24, 2020


Veel fysieke winkels zijn gesloten en steeds meer mensen blijven thuis, dus het aantal online verkopen neemt toe. Door de sluiting van de fysieke winkels lopen sommige bedrijven enorme omzet mis. Bij deze een lijstje met leuke online shops, om je niet te vervelen en bedrijven te blijven supporten, win-win! Let op: PostNL heeft momenteel vertraging, dus verzending kan mogelijk langer duren.

1. Kissblush Cosmetics
Ik begin met een kleine zelf promo, sorry not sorry! Het is momenteel erg lastig als ondernemer. Mocht je mij en mijn business willen supporten, kan je hier het Busy Babe palette bestellen. Ook een like/follow/comment/share kan helpen en dat is uiteraard helemaal gratis! Klik hier om naar de Instagram pagina te gaan.

2. H&M 
Een van mijn favoriete online shops! Super overzichtelijk, bezorgen snel, goede klantenservice en fijne manier van retourneren. Hieronder een paar van mijn favorieten. H&M verkoopt ook hele leuke items voor in huis!3. BOOHOO
Super veel cosy home en chill outfits!
4. Cult Beauty
Shop merken die niet in Nederland verkrijgbaar zijn! De shop is inmiddels ook te zien in € EUR, dus je hoeft niks meer om te rekenen! Een van mijn favorieten van Cult Beauty is Summer Fridays Jet Lag Mask en Paula's Choice 2% BHA.

5. De Bijenkorf
Verzenden super snel en hebben een mega groot aanbod!

6. ASOS
Heel veel aanbod en kortingsacties!

7. Etsy
Support zelfstandigen via Etsy!

8. ComeGetFashion
Regelmatig nieuwe items! Er staan nu nieuwe lente items online.

9. Douglas
Houd een spa dagje en shop je favoriete skincare :)

10. Stradivarius
Scoor hier leuke & goedkope lente outfits

You May Also Like

0 reacties