SHOPLOG WEEK HERFST/WINTER

by - september 09, 2019


Yaaaas, het is weer tijd voor een shoplog week! Afgelopen lente/zomer heb ik dit ook gedaan en omdat jullie het zo leuk vonden is het tijd voor ronde twee. Deze keer zelfs van maandag t/m zondag. Ik zal hier elke ochtend de nieuwe video toevoegen en ook alle producten linken.

SHOPLOG #1: PRIMARK
We beginnen de week met Primark, helaas heeft Primark geen online webshop dus ik kan geen producten linken, maar hieronder kan je zien wat ik allemaal gekocht heb. Ik ben trouwens bij het filiaal in Amsterdam geweest. Enjoy watching!


SHOPLOG #2: H&M
Yaas, nummer twee staat ook online! Ik laat jullie wat leuke items van H&M zien, wat is jouw favoriet?
SHOPLOG #3: BOOHOO
Dit vind ik zelf de meest geslaagde shoplog! Met de code 'JULIAV' krijg je 20% op de Nederlandse website. Ik heb zelfs mijn eigen pagina gekregen, zo blij!

SHOPLOG #4: STRADIVARIUS
You May Also Like

0 reacties