ANTWERPEN GIRLS TRIP

by - augustus 29, 2019


Outfit: Top | Rokje | Tas | Schoenen | Riem

Op 15 augustus ging ik met mijn moeder en zusje naar Antwerpen. Het was wel eens tijd voor een girls trip! Omdat het twee uur rijden was besloten we gewoon met de auto te gaan, dit scheelt veel geld in vergelijking met een treinreis of vliegreis. Aangezien we over het algemeen alleen maar positieve ervaringen horen over Van Der Valk, zijn we naar dat hotel gegaan. Er was een kamer met twee tweepersoonsbedden waardoor we gewoon met z'n 3e op dezelfde kamer konden verblijven. Natuurlijk heb ik ook een vlog gemaakt en op het einde laat ik zien wat ik allemaal gekocht heb! Voor de tweede dag hadden we een hele planning, maar die is helaas niet doorgegaan door de regen. Nu ben ik helaas ziek, maar gelukkig heb ik genoeg video's ingepland! :) Xx

PS. Ik heb ook een paar kijkers ontmoet en dat was zo leuk! Kom alsjeblieft gewoon hallo tegen me zeggen als je me ziet, dat is beter dan achteraf een berichtje sturen!

You May Also Like

0 reacties