TOP 10 ZOMER VIDEO'S

by - juli 13, 2019


Hi girls! Bij deze mijn top 10 van mijn zomer video's! Zoals jullie misschien weten via Instagram was ik op vakantie naar Zakynthos en ik ben nog steeds bezig met het editen van de vlog. Ik had wat meer gefilmd dan normaal, maar helaas had ik met snorkelen mijn voet open gehaald waardoor ik een week moeilijk kon lopen en daarnaast werden gister ook mijn verstandskiezen getrokken. Ik blijf gewoon positief en de vlog komt er zo snel mogelijk aan. In de tussentijd is hier mijn top 10 die je alvast kan kijken! Xx

1. ZOMER SHOPLOG 
Mijn meest recente shoplog, hier laat ik allemaal leuke dingen zien die je voor deze zomer kunt shoppen. Met items van Primark, H&M, ComeGetFashion en meer!


2. VAKANTIE VOORBEREIDINGEN
Als je je leuke nieuwe items gescoord hebt, is het natuurlijk tijd voor de vakantie voorbereidingen. In deze vlog neem ik je mee voor een lashlift, een manicure en gaan we stiekem nog wat extra shoppen.


3. KOFFER INPAKKEN
Mijn meeste recente koffer inpak video, ik neem zowel ruimbagage als handbagage mee! Ook laat ik je precies zien hoe ik parking cubes gebruik en welke beauty en make-up items ik meeneem.4. HANDBAGAGE INPAKKEN
Vlieg je met alleen handbagage? Dan is het wellicht handig om deze video te bekijken! 


5. VAKANTIE SPANJE
Vorig jaar ben ik naar Alicante geweest samen met Mick en zijn ouders en daar zijn uiteindelijk twee video's van online gekomen! 6. VAKANTIE KRETA
Vorig jaar ging ik voor het eerst naar Griekenland/ een Grieks eiland en wij vonden dit toen zo leuk dat we dit jaar besloten om naar Zakynthos te gaan. Die vlog komt dus zo snel mogelijk online, maar de vlogs van Kreta kan je alvast bekijken!7. LOUIS VUITTON UNBOXING 
Een tijdje geleden kocht ik een mega mooie tas van de Spring/Summer collectie 2019 van Louis Vuitton. Deze is mega zomers en past ook bij al mijn zomer outfits. 


8. LENTE KLEDING & STYLING TIPS
In de titel staat dan wel lente kleding, maar aangezien het in Nederland niet heel warm is, kun je deze tips nog steeds heel goed toepassen! Ik heb ook een herfst/winter versie gemaakt, mocht je dit soort dingen leuk of interessant vinden! 


9. BOOHOO SHOPLOG & VAKANTIE OUTFITS
In deze video laat ik leuke zomer items van Boohoo zien! 


10. ORGANIZE 
Blijf je deze zomer thuis of ga je nog lang niet op vakantie? Dan is dit een goede periode om je huis/kamer te organizen! Ik heb daar verschillende video's over gemaakt, maar deze twee zijn mijn favorieten.

Veel kijkplezier! Heb je deze allemaal al gezien? Check dan nog even mijn Travel afspeellijst. Houd ook Instagram Stories in de gaten voor updates en zet natuurlijk het belletje aan op YouTube!

You May Also Like

0 reacties