MIJN BEAUTYBOOK

by - juni 06, 2019

Vandaag heb ik weer een post die ik zal blijven bijwerken! Ik noem dit mijn 'beautybook', een overzicht van al mijn favoriete beautyproducten, per categorie. Ik gebruik deze producten niet allemaal tegelijk, maar ik gebruik ze wel allemaal regelmatig en ik zou alles aanraden. Een product dat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou. Mijn huidtype is licht gevoelig met af en toe een vette T-zone. Ik heb dun haar en ik verf het door middel van highlights.

SKINCARE 

Make-up remover

Reiniger

Als je de Ageless cleanser gebruikt, gebruik daarna altijd de Ormedic cleanser. Je kan de Ormedic cleanser wel los gebruiken! Dit heb ik een hele lange tijd gedaan, een aantal dagen per week gebruik ik vooraf ook de Ageless cleanser. 


De Calm cleanser is al een hele lange tijd mijn favoriet en is geschikt voor een gevoelige huid. Deze cleanser bestaat voor zowel een droge als een vette huid. De Defense cleanser vind ik vooral 's avonds heel fijn en bevat verschillende antioxidanten. 

Zowel Image Skincare als Paula's Choice zou ik highly adviseren, ongeacht je huidtype. 

Toner

Een toner brengt je huid weer in balans na het reinigen. Zelf gebruik ik alleen een toner in combinatie met een reiniger van Paula's Choice. Na de Ormedic cleanser van Image hoef je namelijk geen toner te gebruiken. Indien je een droge huid hebt kan dit alsnog wel heel prettig zijn. 

Exfoliant 

Deze exfoliant van Paula's Choice is het eerste product wat ik van dit merk heb getest en dit heeft oprecht mijn huid gered. Ik gebruik het nog steeds dagelijks. Als je geen gevoelige huid heb kan je gerust de 2% BHA lotion gebruiken, deze gebruikt mijn vriend bijvoorbeeld. Klik hier om meer over BHA te lezen. Als ik de Ageless Cleanser van Image gebruik, gebruik ik deze exfoliant niet. Deze cleanser heeft namelijk een intensieve exfoliërende werking en daarom gebruik ik deze niet dagelijks of in combinatie met de BHA lotion.

Booster
Paula's Choice 10% Niacinamide Booster
Paula's Choice C15 Super Booster

Een booster kan je huid wat extra's geven. Ik gebruik de Niacinamide Booster een paar dagen per week. 

Serum
Paula's Choice Resist Anti-Aging Omega Serum

Twee geweldige serums. Ik gebruik de Vital C niet als ik de C15 Booster gebruik, maar ik gebruik wel dagelijks minimaal één product met vitamine C. Mocht je dit nog niet doen zou ik dat echt aanraden! 

Dagcrème

Een dagcrème met SPF is een must. Ga minimaal voor SPF 30, ook in de winter. In de zomer gebruik ik graag de SPF50. 

Nachtcrème

Maskers 
Met gezichtsmaskers durf ik wat meer te experimenteren. Het liefst gebruik ik een hydraterend of een reinigend masker. Toch merk ik dat bepaalde budgetmerken niet werken voor mijn huid, ik kan bijvoorbeeld niet tegen de houtskool producten van Bioré. Ook van een oogcrème van Etos huismerk heb ik een allergische reactie gekregen.

Hydraterend masker
Budget peel-off masker
Exfoliating masker

On the go
Voor vakanties en dagjes weg gebruik ik graag de mini's van Paula's Choice.

Doe een beetje research naar producten en ingrediënten! Daarnaast is het belangrijk om altijd SPF te dragen, ook in de winter. De zon richt de meeste schade aan aan onze huid. Let ook goed op dat je je producten in de juiste volgorde gebruikt. Ik zie dit vaak fout gaan, bijvoorbeeld in de video waarin Jeffree Star en Shane Dawson Kylie Skin gaan testen. Zij gebruiken hier het serum na de moisturizer, maar dit moet andersom! Een moisturizer is veel dikker dan een serum, waardoor het serum vervolgens niks meer voor je huid kan doen. Je verspilt zo dus je producten en je tijd. Let op! Je skincare routine doe je zowel 's ochtends als 's avonds. Je huid ook reinigen in de ochtend! In de avond gebruik je natuurlijk geen SPF producten.


MAKE-UP

Oogschaduw
MAC Eyeshadow Amber Times Nine
Shop Amber Times Nine bij de Bijenkorf
Shop Amber Times Nine bij Douglas

NARS Skin Deep Eyeshadow Palette

Mascara
Maybelline Snapscara
NARS Climax Mascara
Max Factor False Lash Effect
Max Factor False Lash Effect Fusion

Wenkbrauwpotlood
Primark 3-in-1 Brow - Taupe

Wenkbrauwgel
Ik geef toe dat ik nog niet de perfecte wenkbrauwgel heb gevonden, maar deze twee producten gebruik ik inmiddels al een lange tijd
Hema Wenkbrauwgel - Transparant
Essence Make Me Brow - 01 Blondy Brows

Concealer
NARS Radiant Creamy Concealer - Vanilla
Benefit Cosmetics Boi-ing Industrial Strength

Poeder
Bourjois Healthy Mix Poeder - 01 Vanille
Rimmel Insta Fix & Matte - 001 Clear Powder

Bronzer
MAC Matte Bronze Bronzer
Shop Matte Bronze bij Douglas
Shop Matte Bronze bij de Bijenkorf

Blush
NARS Cheek Palette Exposed
NARS Blush

Lippotlood
Maybelline Color Sensational - 132 Sweet Pink

Lipgloss
Chanel Rouge Coco Gloss - 119 Bourgeoisie

Kwasten
Real Techniques
Mac 217S Blending Brush

Nagellak
OPI Somewhere Over The Rainbow Mountain
Chanel 504 Organdi
Rimmel London Caramel Cupcake

HAIRCARE


Conditioner
Keune Color Conditioner
Maria Nila Luminous Colour Conditioner
OGX Marula Oil Conditioner

Ik wissel bijna elke maand van shampoo & conditioner, maar dit zijn producten die ik momenteel gebruik. 

Spray

Bodylotion
La Roche-Posay Lipikar Baume AP+

Tandpasta
Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming
Sensodyne Proglasur Multi-Action

Handcrème
Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle
La Roche-Posay Cicaplast


Ik zal deze post blijven aanvullen en updaten. Als je vragen hebt of er ontbreekt nog iets, laat het hier in de comments achter!

BEAUTY VIDEO'S


You May Also Like

0 reacties