LIKE TO KNOW IT

by - april 23, 2019


Hi girls, hopelijk hebben jullie een leuk lang weekend gehad! Ik ben nog steeds ziek thuis en aangezien ik niet kan filmen, ben ik hier met een blogpost. Er is al een tijdje een app maar ik heb deze nooit begrepen, tot vandaag. Je kan namelijk als je een leuke outfit ziet op Instagram een screenshot nemen en dan zie je meteen alle items die ook in de foto te zien zijn! Op deze manier kan je dus heel gemakkelijk een outfit of een item shoppen! Hier is mijn profiel: https://www.liketoknow.it/juliaverbij

Ik heb een aantal outfits vast toegevoegd maar bij nieuwe posts zal ik ook deze pagina updaten. Meestal tag ik het merk of de winkel waar een item van is, maar vaak is het dan alsnog lastig om een item te vinden, omdat je niet precies weet waar je op moet zoeken. Deze app maakt het echt veel makkelijker, niet alleen voor jullie maar ook voor mij! Ik was telkens DMs aan het beantwoorden en linkjes aan het zoeken en sturen van verschillende items. Dit is trouwens niet gesponsord, ik ben er gewoon net achter gekomen hoe het werkt en het leek mij leuk om met jullie te delen. Mocht je nog een nieuwe outfit willen shoppen, check dan ook even mijn vorige posts met 1) al mijn huidige kortingscodes en 2) mijn spring/summer shoplogs! Happy shopping ☺️You May Also Like

0 reacties