2019 GOALS

by - januari 05, 2019


Hi allemaal, hebben jullie ook Wie is de Mol gekeken? Dat is eigenlijk het enige wat ik vandaag gedaan heb, naast de hele dag opruimen. Ik was opeens in een opruim bui, ken je dat? 'Ja hoor, dat mag weg, en gooi dit er ook maar achteraan!' Aan het einde van de hele-dag-durende opruim sessie besloot ik om ook mijn laptop eens op te ruimen en een nieuwe achtergrond te maken. Al deze foto's kwam ik tegen op Pinterest en zijn niet van mij. Wel heb ik er zelf een collage van gemaakt! Elke foto die je hier ziet inspireert of motiveert mij. Ik denk dat het goed is om daar elke dag even aan te denken. Wat betreft de goals voor 2019, ik wil graag betere content maken. Mooiere Instagram foto's en hogere kwaliteit YouTube video's. En dan bedoel ik niet de beeldkwaliteit, maar echt de inhoud, zoals de video's 'Ik draag voor een week...', deze video's kosten het allermeeste tijd om te filmen en om in elkaar te zetten, maar ik krijg er ook de leukste reacties op, dus daar wil ik mee verder gaan. Minder vlogs, maar die zitten vaak in dat soort video's verwerkt, net zoals beauty, fashion en lifestyle. Een ander goal is om mijn tweede studiejaar te behalen met alle 60 EC. Ik hou niet zo van goede voornemens, sporten en gezond eten zouden we altijd moeten doen, maar ik ken mezelf en af en toe (lees: elke dag) heb ik gewoon wat suiker (lees: hagelslag) nodig. Mijn content planning voor YouTube is zo goed als af, maar wat zouden jullie willen zien op mijn blog? Meer persoonlijke verhalen of meer beauty reviews? Van alles wat? Video updates? Let me know ☺️ 

You May Also Like

0 reacties