KERST ROUTINE 2018

by - december 17, 2018
Hi girls! Op het moment dat jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk in een tentamen zaal, maar ik heb ervoor gezorgd dat deze post samen met een nieuwe video automatisch online komt! In deze video zet ik de kerstboom op en bak ik deze hele lekkere CUPCAKES! Voor iedereen die het vroeg heb ik hieronder het recept.


JUUL'S CUPCAKES (voor 24 stuks)
- 270 gram zelfrijzend bakmeel
- 200 gram roomboter
- 230 gram suiker
- 4 eieren
- zakje vanillesuiker
- 1 tl vanille essence
- zakje bakpoeder
- klein beetje melk

optioneel: advocaat

+/- 20 minuten op 170 graden in het midden van de oven

GLAZUUR
- poedersuiker
- water
- kleurstof

Pas toevoegen als de cupcakes helemaal afgekoeld zijn!

De versiering die ik gebruikt hebt komt van Deen, Albert Heijn en Action.

You May Also Like

0 reacties