Bestellen bij Victoria's Secret

by - december 04, 2018


Een tijdje geleden poste ik een over mijn Victoria's Secret stash, maar toch blijven er veel vragen binnenstromen over de verzending, maten en bepaalde items. Daarom een uitgebreide guide zodat je precies weet wat je moet bestellen en hoe je dit het beste kan aanpakken.

BH's & Maten 
Zelf ben ik afgelopen september opgemeten in Londen en het jaar daarvoor in New York, dus ik weet precies wat mijn maat is. De maten bij Victoria's Secret liggen namelijk nogal anders dan in Nederland. Het allerbeste zou zijn om je te laten opmeten in een Victoria's Secret winkel, maar die hebben we nou eenmaal niet in Nederland en naar Londen is toch weer een hele onderneming. Wat je kan doen is je laten opmeten in een andere lingerie winkel en vragen of ze de maat ook in de Amerikaanse maat weten. Ik heb bijvoorbeeld '32' en in Nederland is dat '70', maar toch zit de 32 (Victoria's Secret dus) beter. Verder blijft het met bh's lastig, omdat er heel veel verschillende styles zijn. Bij mij is de demi het meest geschikt, maar bij een ander lichaam past een plunge bh misschien beter. Daarnaast heb je ook nog verschillende vulling: unlined, lightly lined en push-up. Zelf draag ik alles lightly lined, dit betekent dat er geen push-up in de bh zit, maar als je het koud hebt is dat niet meteen te zien ;)

Mijn favoriete bh is de Lightly Lined Wireless Bra.


Let op! Nog iets om rekening mee te houden, als je een push-up bh besteld hebben de meeste mensen een cupmaat kleiner nodig. De bandmaat blijft wel gelijk, in mijn geval dus 32.

Op de website van Victoria's Secret is een goede maattabel te vinden, deze kan je vinden bij het knopje 'Size & Fit' bij alle producten.

Sleep
De pyjama's heb ik allemaal in maat S en deze passen prima. Dit is ook mijn maat in Nederland, ik heb meestal een S of 36.

Beauty & accessories 
Mocht je een make-up tasje willen of andere beauty producten willen hebben, raad ik je aan om deze ook online te bestellen, ondanks het feit dat deze producten wel te koop zijn in Nederland; bijvoorbeeld op Schiphol of op Amsterdam Centraal. Simpelweg omdat het online veel goedkoper is en vaak zijn er acties dat je 1+1 gratis krijgt of bijvoorbeeld een gratis tote of deken. Check daarvoor altijd 'Today's Offers'.

Verzending 
Verzenden boven de €100 is gratis, maar je kan misschien samen bestellen met je moeder/zus/vriendin als je niet aan dit bedrag komt! De verzendkosten zijn anders €12. Wel is het zo dat je geen invoerkosten hoeft te betalen, dat is allemaal al geregeld. Dan valt €12 wel weer mee, het komt tenslotte helemaal vanuit Amerika!Klantenservice 
Als laatste vind ik de klantenservice heel fijn (natuurlijk wel in het Engels), zij antwoorden heel snel en vriendelijk via Live Chat. Een paar jaar geleden wilde ik een bikini bestellen en opeens was hij uitverkocht. Ik heb toen contact opgenomen met de live chat en ze zag dat er nog een paar beschikbaar waren, die zij wel aan mij bestelling kon toevoegen. Ze heeft het toen zo lief voor me geregeld!

Betalen
Betalen doe ik altijd met PayPal, dit is heel makkelijk, veilig en gratis.

Dit waren denk ik de meest gestelde vragen over online bestellen bij Victoria's Secret! Mocht je nog iets willen weten kan je het beste reageren onder deze post of onder een YouTube video.

Klik hier om te shoppen

You May Also Like

0 reacties