FALL FEED

by - november 20, 2018


Dit is eigenlijk het eerste jaar dat ik herfst content heb gepost op mijn Instagram, voorheen bleef ik zo ver mogelijk weg van oranje, geel en groen. Ik ben eigenlijk nog steeds niet helemaal weg van deze kleuren, maar ik moet zeggen dat ik mijn feed er toch leuk uit vind zien op dit moment. Toch ben ik ook weer bezig met het maken van winter content! Ik hoop op wat mooie sneeuw en verwacht veel roze, blauw en wit in mijn content. Hopelijk gaat dat ook lukken! Wat vinden jullie leuk om te zien? Het is zo lastig als je alleen in de stad loopt en een mooie spot ziet, maar er is niemand die de foto voor je kan maken. Ik moet echt afspreken en dat is soms wel lastig. Op YouTube heb ik een herfst routine weekvlog gemaakt, deze kan je hier bekijken en vond ik zelf ook erg leuk geworden. Heb je nog meer video / content suggesties? Laat het weten in de reactie, dit mag ook via Instagram of YouTube! Vandaag is mijn moeder jarig, heb ik college en ga ik een video opnemen + editen, die komt donderdag als extra video online :) Xx

You May Also Like

0 reacties