21st BIRTHDAY

by - oktober 23, 2018Hi allemaal! Afgelopen zaterdag werd ik 21 en ik vond het zo leuk om alles te regelen en te versieren. Daarnaast was het gelukkig ook heel gezellig! 
De taart en de macarons zijn van www.jeeigentaart.nl en deze maakten het echt af. 
Ze werden vrijdag vers bezorgd en de taart was oprecht een van de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Aan de binnenkant zat namelijk rainbow cake met zes verschillende kleuren in vanille smaak. 
De taart komt binnen met alle benodigdheden om hem af te maken, zoals de roosjes en de eenhoorn toevoegingen. Verder had ik roze slingers opgehangen en leuke goodiebags samen gesteld voor iedereen die er was! Deze bevatte GUHL, Eos, Etos, Merci Handy en MUA producten. Verder had ik ook wat hartige hapjes zoals sandwiches met zalm en mini pizza's, zo lekker! 

Iedereen nog heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes! 
Ik heb nu helaas tentamenweek in plaats van herfstvakantie dus ik ga weer snel verder met leren. 
Xo

You May Also Like

0 reacties