Paula's Choice Defense lijn

by - september 25, 2018

Hi allemaal! Vandaag weer een blogpost! Ik vind dat het met sommige producten toch fijner is om wat te lezen en ik merk zelf dat als ik een product wil kopen, ik graag eerst een review lees! Ik wil jullie graag meer vertellen over een merk dat mijn huid heel erg verbeterd heeft, namelijk Paula's Choice. Ik heb er al eens eerder een video over gemaakt, genaamd 'Waarom is je huid onzuiver?' Ik leg hier van alles uit over de producten en ingrediënten en ik merkte zelf in een week al verschil. 
Nu is er een nieuwe lijn en deze is echt geweldig! De Defense lijn bestaat uit vier nieuwe producten en is nu al door Cosmopolitan genomineerd voor de Beauty Awards. Veelbelovend dus. Waarschijnlijk heb je wel eens van SPF gehoord, dit beschermd je huid tegen de zon. Zonneschade is bijvoorbeeld een van de redenen waardoor wij rimpels krijgen. De nieuwe Defense lijn beschermt goed tegen de zon, maar ook tegen uitlaatgassen, sigarettenrook, schadelijk fijnstof en blauw licht. 
Deze dingen hebben allemaal een negatief effect op je huid en kunnen de huid niet alleen irriteren, maar ook beschadigen. Ik zal nu eerst wat meer vertellen over de vier producten. 

Defense Gezichtsreiniger - geschikt voor alle huidtypen
Een hydraterende reiniger, die op een milde manier toch al het vuil van je gezicht afhaalt. Deze gel-to-cream formule is echt heel erg fijn en ik heb al in meerdere video's verteld dat je mild moet reinigen in plaats van aggresief, je wilt je huid namelijk kalmeren en niet van slag maken! 
Gebruik hem 's ochtends en 's avonds voor optimale reiniging. Je huid kan 's avonds niet goed herstellen als je niet goed gereinigd hebt en ook wil je skincare producten aanbrengen op een schone huid zodat het goed opgenomen kan worden en zijn werk kan doen. 

Dit zegt Paula's Choice over het product:
De Defense Gel-to-Cream Hydrating Cleanser bevat antioxidanten uit superfoods die de schade door oppervlakkige vervuiling neutraliseren en de natuurlijke vochtbarrière van de huid herstellen. De textuur van de reiniger verandert van een gel naar een lichtschuimende lotion die je huid op een milde manier reinigt en make-up, overtollig talg en vrije radicalen verwijdert. Na het reinigen voelt je huid zacht en gevoed aan.

Defense Antioxidant Pore Purifier - geschikt voor alle huidtypen 
Yes! Misschien wel mijn favoriete product van deze lijn, dit verhelderende treatment. Deze gebruik je als tweede stap na het reinigen en voor je moisturizer. 
Dit is echt waar, na 4 dagen gebruik zag ik al verschil! Ik gebruik dit tegen oneffenheden en na 4 dagen waren ze verdwenen ('s ochtends en 's avonds aanbrengen), na een week waren ook de littekens die ik overhield aan de verstopte poriën aanzienlijk minder.  

Dit zegt Paula's Choice over het product: 
De Antioxidant Pore Purifier bevat een mix van effectieve antioxidanten die speciaal geformuleerd is om de schade van vervuiling en blauw licht tegen te gaan. Dit product bevat 0,5% salicylzuur dat ervoor zorgt dat de antioxidanten beter kunnen doordringen in de huid om hun werk te doen. Ook bevat deze treatment een vorm van azelaïnezuur dat een doffe teint vermindert en je huid laat stralen.Defense Essential Glow Moisturizer - geschikt voor alle huidtypen 
De laatste stap van je skincare routine in de ochtend: een dagcrème met SPF30 die goed beschermt tegen de zon, maar ook tegen blauw licht en uitlaatgassen. Deze moisturizer laat geen witte waas achter, wat sommige producten met SPF wel doen, dus dat vind ik al heel goed! Wat ik leuk vind aan Paula's Choice is dat ze met innovatieve dingen komen, eerst de BHA lotion die mij echt geholpen heeft, maar nu dus deze lijn die beschermt tegen dingen waar wij dagelijks mee te maken krijgen. Vergeet niet dat je huid je grootste orgaan is en dat je deze dus goed moet verzorgen! Een verzorgde huid en goede skincare is ook de beste basis voor een mooie make-up look. 

Dit zegt Paula's Choice over het product:
De Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 bevat naast een krachtige mix van antioxidanten ook extracten uit kiwi en zoethout. Deze extracten zijn speciaal gekozen om je huid effectief te beschermen tegen milieuvervuiling en blauw licht. De dagcrème herstelt en verheldert de huid en neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Defense Nightly Reconditioning Moisturizer - geschikt voor alle huidtypen
In de avond gebruik je een nachtcrème die helpt de huid te herstellen. Dit is belangrijk ongeacht het huidtype of huidprobleem je hebt. De producten zijn trouwens ook geschikt voor een gevoelige huid, op heel veel merken reageert mijn huid niet zo goed, maar met Paula's Choice heb ik daar totaal geen last van. De producten zijn parfumvrij en heel belangrijk: ze testen niet op dieren. Deze nachtcrème trekt snel in, wat ik ook een pluspunt vind. 

Dit zegt Paula's Choice over het product: 
De Defense Nightly Reconditioning Moisturizer bevat 8 superfoodextracten, waaronder lijnzaad en wilde kers, die de natuurlijke huidbarrière versterken en verzorgen. Deze lichtgewicht nachtcrème beschermt tegen blauw licht dat uitgezonden wordt door verschillende apparaten, zoals je smartphone. Het heeft een lichte textuur die de huid verzacht, verheldert en verfrist.

Nu heb ik leuk nieuws, ik heb namelijk een kortingscode voor jullie ontvangen! 
Met de code 'Julia10' krijg je 10% korting op de Defense producten en je ontvangt ook een gratis toilettasje. 
- De code kan je gebruiken van 25 september t/m 2 oktober 2018
- Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en alleen voor de Defense lijn 

Onthoud dat er nooit één product is dat alles kan en dat een goede skincare routine erg belangrijk is. Ik krijg ook vaak de vraag hoe ik een routine volhoud, maar omdat dit maar uit 3 stappen bestaat vind ik dat heel makkelijk. Vooral als je de verschillen gaat voelen en gaat zien, meestal na een week, dan blijf je gemotiveerd. Als je het echt lastig vind kan je bijvoorbeeld met jezelf een vaste tijd afspreken in de avond om je skincare routine uit te voeren. In de ochtend is het naast water drinken en ontbijten eigenlijk het eerste wat ik doe. Hopelijk hebben jullie iets aan deze tips en ik zie jullie snel weer in een nieuwe video! Xx

PS. Nog een tip! Vind je skincare net zo interessant als ik? Lees dan het boek 'The Best Skin of Your Life Starts Here' van Paula Begoun. Ik had het in een paar dagen uitgelezen en ik begrijp nu veel beter waarom iets werkt, welke ingrediënten er allemaal zijn en hoe belangrijk skincare eigenlijk is. 

* Deze post bevat gekregen producten. 

You May Also Like

0 reacties