Romee Strijd Outfits

by - augustus 31, 2018


Ik draag Romee Strijd outfit's voor een week! Al een tijdje liep ik met het idee rond om deze video te maken en daarbij ook een nieuwe serie te starten, maar nu staat het dan eindelijk online! Ik was een week bezig met filmen en daarna nog twee dagen met editen, oeps. Maar gelukkig was dat het waard want jullie blijken de video heel erg leuk te vinden en ik word echt blij van alle reacties! Deze week ben ik natuurlijk bezig met een ander persoon en hier alvast de eerste hint: Ze is Amerikaans, maar woont nu niet meer in Amerika. Ik verwacht de video volgende week af te hebben. Speaking of volgende week, maandag begint college weer! Dit bekent ook dat ik wat minder tijd heb voor video's en ik hoop dat ik er twee per week kan uploaden. Vanmiddag om 15:00 komt er een gezellige video met Leonie online, zeker kijken dus! Bye Xx

You May Also Like

0 reacties