PINK & WHITE

by - augustus 19, 2018De vakantie is voor mij alweer bijna voorbij, maar deze foto's van Kreta had ik nog niet gedeeld! Ik heb een wit jurkje aan van Zaful, tasje van Gucci, schoenen van Anna Field en mijn horloge is van Daniel Wellington. De horloges zijn echt het perfecte cadeau en er zijn zoveel verschillende kleuren en uitvoeringen, dat er voor iedereen wel wat bij zit. Tegelijkertijd zijn het allemaal klassieke modellen die niet snel out of fashion zullen zijn. Je krijgt nu 50% korting op een cuff (armband) bij aankoop van een horloge en met mijn code 'VERBIJ' krijg je daarboven op ook nog eens 15% korting op je bestelling! Klik hier om deze zomer actie te bekijken! Op deze foto's draag ik de 32mm Classic Petite Melrose in combinatie met de Classic Cuff in maat S.

Om eerlijk te zijn vind ik het soms wel fijn om weer thuis te zijn en om weer in je ritme te komen, maar vakantie blijft natuurlijk geweldig. Mooi weer, lekker eten en leuke dingen doen afwisselen met helemaal niks doen. Mocht je mijn vakantie vlogs willen bekijken kan dat via YouTube en mocht je meer vakantie foto's willen zien dan kan dat hier via Instagram. Deze laatste weken ga ik nog zoveel mogelijk video's voor jullie opnemen, voordat ik aan het tweede jaar van mijn studie begin. Ik ga nu verder met editen! Enjoy your sunday Xx


You May Also Like

0 reacties