MAKE-UP COLLECTIE

by - juni 07, 2018


Er staat een nieuwe video online! Jullie hadden zo lang gevraagd om een make-up stash, dus bij deze. Op het eind is er ook een winactie, die inmiddels ook op Instagram staat. Je hebt de meeste kans als je bij beide reageert, helaas heb ik maar een pakket. Ik heb net even jullie reacties gelezen en het liefst stuur ik jullie allemaal zo'n pakketje op, maar dat gaat natuurlijk niet. Vind jij het persoonlijk leuker als er 1 winnaar is met 1 groot pakket, of meerdere winnaars en dan bijvoorbeeld heel veel kleine pakketjes van 1 of 2 producten? Ik wil gewoon iedereen bedanken en blij maken. Hebben jullie nog een beetje kunnen genieten van het warme weer? Hier was het 29 graden! Vandaag had ik college en ik voel me eigenlijk een beetje ziek, maar gelukkig ben ik morgen vrij. Morgen komt er ook weer een nieuwe video online met shopping tips, dus vergeet dat zeker niet te kijken! You May Also Like

0 reacties