CITY HOTEL AMSTERDAM CORENDON

by - juni 21, 2018


Hoi allemaal! Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd voor een leuk event van Veet, wat plaatsvond in het Corendon City Hotel Amsterdam. Ik kwam erachter dat ik hier geen blogpost van had gemaakt, terwijl we daar juist een gezellige tijd hebben gehad en leuke content hebben kunnen maken! Bij deze wat meer over het event en het hotel. 


Bij aankomst kregen we een heerlijke cupcake en een smoothie en was er een presentatie van Jiami. Zij vertelde over het nieuwe product van Veet, de Sensitive Precision. Ook waren er make-up artists aanwezig om je make-up en wenkbrauwen te doen, zo leuk! In onze kamer lagen er badjassen, stroopwafels, roze macarons en een lief welkomsberichtje klaar. 's Avonds gingen we met de hele groep uiteten bij Cafe Restaurant Bureau en het was mega gezellig. Om de dag af te sluiten gingen we terug naar het hotel en kregen we toegang tot de Vitality Spa. Hier konden we heerlijk uitrusten, zwemmen en gebruik maken van de sauna, maar helaas waren foto's verboden. Dat was jammer, want alleen al de gang naar de spa was heel erg mooi. De volgende ochtend stond er een lekker ontbijtje voor ons klaar en ontmoette ik Leonie. Wij hebben inmiddels al wat video's opgenomen en het is altijd gezellig samen, het lijkt gewoon alsof we elkaar al heel lang kennen. Een van de leukste dingen aan events is naast nieuwe locaties en producten ontdekken, natuurlijk ook nieuwe mensen ontmoeten. Voor het uitchecken besloten Anne en ik nog wat foto's te maken met onze badjassen en ballonnen van beneden. Deze zijn zo leuk geworden! 


Ik kan niet wachten om volgende week vakantie te hebben en over twee weken ook op vakantie te gaan. Zoveel mooie locaties en dus zoveel mooie foto's. Ik heb gemerkt dat ik fotograferen ook gewoon heel erg leuk vind en ik merk dat Mick er ook steeds beter in wordt, soms heeft hij ook betere inzichten dan ik. Ook merk ik dat we elke vakantie beter worden en onze foto skills verbeteren. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om wat te lezen over dit hotel en het event en ik zie jullie morgen weer met een nieuwe video! Xx

You May Also Like

0 reacties