GUCCI UNBOXING

by - mei 28, 2018


Een tijdje geleden kwam er al een video online met de unboxing, maar ik wilde deze foto's toch nog even laten zien! Dit is de Gucci GG Marmont leather mini chain bag in zwart. Ik vond het mooi dat het logo zo subtiel was en dat deze overal bij past. Je kan het hengsel eraf halen of korter maken en op verschillende manieren gebruiken. Aan de binnenkant zit een spiegeltje en verschillende vakjes voor pasjes en kaartjes. Het wordt ook wel een wallet on chain (WOC) genoemd. In de video leg ik uit waarom, maar ook hoe ik deze tas heb gekocht. Ik ben er super blij mee en als je voor iets wil sparen, ga er gewoon voor. Een goede tip is om een foto van hetgene dat je wil bereiken of wil hebben als achtergrond te zetten op je mobiel, zodat je er elke dag aan herinnert wordt. Binnenkort zal ik ook een video uploaden met al mijn shoptips, so stay tuned for that 😘 Xx

You May Also Like

1 reacties