YSL TATOUAGE COUTURE

by - april 26, 2018


Hi allemaal! Vandaag laat ik jullie deze Tatouage Couture Matte Stain van YSL zien. Vorige keer ontving ik een concealer, die blogpost kun je hier bekijken. Normaal hou ik totaal niet van matte formules, maar deze is heel erg zacht en droogt je lippen niet uit. De kleur is niet 100% mijn ding, maar de formule vind ik juist heel fijn. Het blijft ook langer zitten dan een normale lipstick, dus ik ben zeker fan. Dit is nummer 16 en in deze video kun je mijn eerste reactie + een swatch zien.
Vandaag is mijn vader jarig en vanmiddag moet ik een Ted talk geven, wat ik echt mega eng vind. Tegen de camera praten vind ik echt een stuk fijner. Helaas moet het toch echt gebeuren, anders kan ik het vak niet halen. Over twee weken ga ik op studiereis naar Boedapest, willen jullie daar blogposts van zien of liever een vlog? Of allebei? Morgen komt er trouwens geen nieuwe video online i.v.m. koningsdag, maar zondag wel! Ik spreek jullie snel weer 😘


You May Also Like

2 reacties

  1. Het liefst een vlog! kijk zelf vaker op youtube dan op je blog. Maar ook een blogpost zou ik met plezier lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou heel graag willen meedoen, Omdat mijn vader 3 jaar geldeden overleden is. Toen die tijd dacht mama alleen maar aan ons en voelde ze zich schuldig dat dit ons is overkomen. Ze dacht zoveel aan ons dat ze zich zelf is vergeten. Ze dit nu in een kleine depressie. Waardoor ze soms niet naar werk kan. Daardoor hebben wij niet heel veel geld om leuke dingen te doen en dure Eos te halen.Daarom wil ik dit super graag winnen zodat ik en mijn moeder hier (hopelijk) van kunnen genieten
    -XXX- SanneπŸ’›

    BeantwoordenVerwijderen