RIMMEL LONDON INSTA COLLECTIE

by - april 19, 2018


Hi! Vandaag laat ik jullie deze nieuwe Insta collectie van Rimmel London zien! Ik vind dit een super leuke collectie en een aantal producten gebruik ik in deze video.

Insta Duo Contour Stick - €9,99
Deze duo sticks zijn een mooie dupe voor de KKW Beauty contour en highlight sticks en is beschikbaar in drie verschillende kleuren: light, medium en dark. Ik vind dat de highlight kant ook goed is aangepast aan de contour kant, die van dark is bijvoorbeeld met een gouden ondertoon, zodat het niet assig wordt op een donkere huidskleur. Ik vind het heel goed dat Rimmel hieraan denkt.

Insta Conceal & Correct - €10,99 
Dit palette bevat drie kleuren: peach, groen en paars
De peach kleur vind ik heel mooi om onder mijn ogen aan te brengen en de groene kleur gebruik ik samen met een concealer kwast om rode vlekjes te verbergen. Omdat groen de tegenovergestelde kleur is van rood, werkt dit heel erg goed. Daarna een klein beetje concealer of foundation en je ziet er niks meer van. Dit palette is een van mijn favorieten van de collectie en gebruik ik vrijwel elke dag. Ik weet alleen nog niet hoe ik de paarse kleur kan gebruiken op mijn gezicht, wie heeft daar ervaring mee?

Insta Strobing - €8,99 
Als je niet weet wat een strobing liquid is, basically is dit een liquid highlighter. Hiermee kan je bijvoorbeeld je jukbeenderen benadrukken door deze een mooie glans te geven en wat op te lichten. De strobing 'Highlighter Illuminateur' is verkrijgbaar in drie kleuren: pink glow, gold glow en bronze glow. Ook een leuke tip: voeg een beetje toe aan je foundation voor een mooie glow.

Insta Fix & Matte - €10,99
Nog een product wat ik nu dagelijks gebruik: deze translucent powder. Ik vind het fijn dat hij geen witte waas achterlaat, maar je gezicht wel mooi mat maakt. Ook blijft het bij mij de hele dag mooi zitten.

Insta Fix & Go 2-in1 Primer & Setting Spray - €10,99
Dit product heb ik nog niet gebruikt, maar het lijkt me heel handig omdat je het zowel als primer en als setting spray kan gebruiken. Hierdoor blijft je make-up veel langer zitten dan normaal!

Insta Flawless Perfecting Radiant Skin Tint - €9,99
Dit is een skin tint en is te vergelijken met een BB cream, maar om eerlijk te zijn heb ik deze ook nog niet getest! Lijkt dat jullie leuk voor een video? Het product komt in twee verschillende kleuren: 006 Light Medium en 007 Medium Dark. Niet veel opties dus, maar het is natuurlijk geen foundation en voor een BB cream is dat prima.

Wat vinden jullie van deze lijn? De producten zijn te koop bij onder andere Etos en Kruidvat.


You May Also Like

0 reacties