PAKKETJES UNBOXING + #BEAUTYDATE

by - april 25, 2018


Hi allemaal! Afgelopen zondag kwam er een pakketjes unboxing online en het bracht me op het idee voor een nieuwe serie: #BEAUTYDATE. In deze serie hou ik jullie op de hoogte van nieuwe make-up en beauty producten, een soort maandelijkse update dus. Vanmiddag komt er weer een #SHOPREVIEW video online, ik hoop echt dat jullie deze series op mijn kanaal leuk vinden. Ook ben ik op verzoek van jullie aan het weekvloggen deze week, maar dat blijf ik een beetje lastig vinden. Het kost ook meer tijd dan je waarschijnlijk denkt en ik heb een drukke periode op school. 
Ik ben trouwens wel heel enthousiast over de producten van onderstaande video en veel items zijn ook zeer geschikt voor de zomer.


Vorige week donderdag was er een event van Vichy en La Roche-Posay en in de video laat ik ook de goodiebags van dit event zien! Hierboven zie je twee nieuwe zomer producten van Vichy. Heeft iemand trouwens gemerkt dat ik nu 3 video's per week upload, in plaats van 1? Ik ben zo trots 🙈
Veel kijkplezier en ik zie jullie snel weer! Xx

You May Also Like

0 reacties