ORAL-B UNBOXING WHITENING THERAPY

by - april 14, 2018


Hi! Het is weer lente en voor mij betekent dat vooral: SPRING CLEANING! Ik ga hier binnenkort nog een aparte video over maken, maar wist je dat je spring cleaning niet alleen hoeft te beperken tot het huishouden of het opruimen van je kamer? Spring cleaning gaat namelijk veel verder, zo is het begin van de lente ook een goed moment om je tandenborstel te vervangen. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe tandenborstel + twee nieuwe tandpasta's van Oral-B zien. De komende twee weken zal ik deze producten gaan testen en daarna verschijnt er een review op mijn blog!
Allereerst, deze tandenborstel! Ik poets al jaren elektrisch, maar ik heb nog nooit zo'n mooie en fancy tandenborstel gehad haha. Deze Genius 9000 Rose Gold is niet alleen heel erg mooi, maar heeft ook bluetooth en dat betekent dat je hem kan verbinden met je mobiel. Er wordt een telefoonhouder meegeleverd die je op je badkamer spiegel kan bevestigen, ik ben hier echt super benieuwd naar!

Misschien weten jullie wel dat ik heel gevoelig ben, maar ook heb ik een gevoelige huid en gevoelige tanden. Toch zou ik willen dat mijn tanden wat witter waren, daarom ga ik de nieuwe Oral-B 3D White Whitening Therapy voor gevoelige tanden proberen.  De tandpasta belooft oppervlakkige verkleuringen te verwijderen door ze zachtjes te polijsten. De andere nieuwe tandpasta is de Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming. Deze tandpasta maakt je tanden witter, maar versterkt en beschermd ook je glazuur. Ik ben vooral benieuwd naar het verschil tussen de twee tandpasta's. Over twee weken komt er een update, dan zal ik jullie over mijn ervaringen vertellen!

* Deze post is in samenwerking met Oral-B. 

You May Also Like

0 reacties