OPI GREASE COLLECTION

by - april 06, 2018
Hi allemaal! Gister was ik naar een super leuk event (zie Instagram Stories) en daarna ontving ik deze nieuwe collectie van OPI, de GREASE collection! Deze bestaat uit de volgende kleuren: 
 • Don’t Cry Over Spilled Milkshakes
 • Meet a Boy Cute As Can Be
 • Summer Lovin’ Having a Blast! 
 • Was It All Just a Dream? 
 • Teal Me More, Teal Me More
 • Chills Are Multiplying! 
 • Frenchie Likes to Kiss? 
 • Pink Ladies Rule the School
 • Hopelessly Devoted to OPI
 • You’re the Shade That I Want
 • Tell Me About It Stud
 • Danny & Sandy 4 Ever!
Het leek me leuk om jullie via mijn blog op de hoogte te stellen van nieuwe merken, collecties en producten! Ik heb natuurlijk in één dag geen swatches van 12 kleuren, maar ik wilde jullie gewoon laten weten dat deze nieuw zijn en te koop vanaf 10 mei!  Hieronder nog een overzicht van de namen en kleuren, welke vind jij het mooist? Mijn favoriet is de roze (duh) Hopelessly Devoted to OPI ☺️ xx

You May Also Like

0 reacties