INSTA UPDATE

by - april 07, 2018WEEKEND! Goodmorning, vandaag ga ik even bijkomen van een drukke week, what about you? Ik vind het leuk om op mijn blog af en toe en video of een instagram update te doen, omdat er door de allgoritme's toch best veel gemist wordt en daarbij vind ik het ook gewoon leuk om een overzichtje te maken! Het is best lastig om binnen dit thema veel te posten, er zijn namelijk best wel veel eisen. Veel wit, als het kan roze, geen blauw/groen, veel licht en mijn standaard pose: naar beneden kijken. Ik vind foto's waarop ik naar beneden kijk gewoon zo veel leuker, dat het inmiddels een beetje mijn vaste houding is geworden. Het klinkt misschien raar maar ik kan zo blij worden van leuke en lieve reacties, zowel op Instagram als op YouTube. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dan ook wel heel vervelend vind om negatieve reacties te krijgen, omdat het vaak onterecht is. Soms is het gewoon moeilijk om iets over te brengen of worden dingen online heel anders opgevat. Niet naar luisteren of gewoon negeren, zeggen ze dan. 'Neem het met een korreltje zout', maar moet ik dat dan dus ook bij de leuke reacties doen? Ik probeer gewoon door te gaan en alles wat IK leuk vind, dat komt online. Of ik een product nou zelf gekocht heb of gekregen heb, dat maakt voor mij verder helemaal niks uit. Morgen moet ik weer werken om 7 uur, echt wie bedenkt dat op zondagochtend? Maar goed, genoeg gezeurd, geniet van jullie weekend ❤️❤️

Voor meer Instagram posts, klik hier.

You May Also Like

1 reacties

  1. Ik vind je instagram feed echt zo onwijs leuk! De positieve reacties moet je juist niet met een korreltje zout nemen en er gewoon 100% van genieten juist omdat je doet wat jij leuk vindt en mensen dit appreciëren laten ze die lieve reacties achter. De negatieve zijn meestel van mensen die willen staan waar jij nu staat en trouwens, als ze iets negatief weten achter te laten, dan is dat alleen maar omdat zij jouw video ook bekeken hebben of jouw foto ook gezien hebben. Ze doen duw wel de moeite om je te volgen en dat alleen al betekent dat ze stiekem wel fan van je zijn. You go girl!
    Liefs,
    Amber

    BeantwoordenVerwijderen