CHLOÉ NOMADE

by - april 29, 2018


Hi! Vandaag wil ik jullie mijn favoriete parfum van het moment laten zien: Chloé Nomade. Helaas kan ik hem niet aan jullie laten ruiken, maar ik raad het altijd aan om een tester te vragen bij Douglas of Ici Paris XL. De parfum ruikt wat sterker dan Chloé Love Story, mocht je daar mee bekend zijn. 
Persoonlijk vind ik deze parfum geschikt voor overdag, maar ook voor 's avonds als je bijvoorbeeld een feestje hebt. Het is ook een leuk idee om deze te geven voor moederdag, ik zag toevallig dat er bij Douglas 25% korting is. Wat ik fijn vind is dat je hem lang blijft ruiken, ook nog aan het einde van de dag. 

  • Topnoot: Mirabelpruim
  • Hartnoot: Freesia
  • Basisnoot: Eikenmos Absoluut
Zo jammer dat het weer zo slecht is, alle bloesem is alweer bijna verdwenen. Er staat trouwens ook een nieuwe morning routine online op mijn kanaal, die kun je hier bekijken. Geniet nog van jullie zondag, ik moet weer gaan leren voor een tentamen! XxYou May Also Like

1 reacties

  1. Omgg ik heb deze ook en hij ruikt zoooo lekker xx ps je videos zijn super leuk

    BeantwoordenVerwijderen