VONDELPARK BLOSSOM GARDEN

by - april 25, 2018


Hi allemaal! Vorige week was ik naar de bloesemtuin in het Amsterdamse bos en het was mega druk, maar ook mega mooi! Het is zo jammer dat de bloesem er ongeveer twee weken is, dat is toch veelste kort? Wat ik wel leuk vind om te zien is dat iedereen op pad gaat en voor Instagram bloesem foto's maakt, vooral de roze zijn zo mooi. Ik heb ook nog wat roze bomen weten te vinden, die foto's zullen jullie binnenkort wel op Instagram zien. Een tip is om de foto's van onder te maken, dan krijg je vooral mooi de bloesem op de achtergrond. Deze foto's zijn gemaakt met mijn 50mm lens. Op de onderste foto kun je zien hoe druk het eigenlijk was, die is gemaakt met de 18-55mm lens. Ik was helemaal niet van plan om die te posten, maar het laat wel goed zien hoeveel mensen er eigenlijk waren. Verder heb ik de foto's helemaal niet bewerkt, dat was dus niet eens nodig met dit licht! 

Voor de jurk, klik hierEen bijpassend hoesje! Met de code 'JVERBIJ' krijg je 20% korting bij Ideal of Sweden 


You May Also Like

0 reacties