VIDEO UPDATE

by - maart 03, 2018Hi allemaal! Vandaag geef ik jullie even een video update, voor het geval je misschien iets gemist heb. Na Instagram is ook YouTube nu bezig met het algoritme veranderen en daarom kan het gebeuren dat je nieuwe video's van abonnementen niet ziet. Ik vind m'n laaste video's best wel leuk geworden en ik denk dat er voor iedereen wel wat bij zit, dus laten we snel beginnen!

What's In My Bag: In deze video laat ik jullie zien wat er in mijn tas zit als ik naar uni ga. Misschien ben je benieuwd naar het verschil van inhoud tussen middelbare school en universtiteit. Ook vertel ik welke laptop ik gebruik en wat er in deze H&M tas past, die ik in de sale kocht en waar ik trouwens ook een video over heb gemaakt! 


Kamer opruimen in 10 minuten: Deze video heb ik opgenomen een halfuur voordat ik weg moest en ik had maar 10 minuten om op te ruimen! Hoe ik dit doe zie je in deze video. Hopelijk inspireert of motiveert het je om ook een speed cleaning te doen! 


Online bestellen bij Victoria's Secret: laatst deelde ik via Instagram Stories dat ik wat besteld had bij Victoria's Secret en binnen een uur kreeg ik zoveel dm's dat het onmogelijk was om op iedereen te antwoorden en besloot ik er een video te maken. In de tussentijd bestelde ik zelfs nog een keer en dat heb ik allemaal vastgelegd op camera! Hoe zit het eigenlijk met de maten, de verzending en de importkosten? En wat heb ik uiteindelijk allemaal gekocht? Je ziet het in de video ☺️


Huiswerk Routine: Deze video heb ik gemaakt ter inspiratie of motivatie om ook aan je huiswerk te gaan. Ook als je al klaar bent met school, zou je deze video kunnen kijken. Hopelijk motiveert het je om aan het werk te gaan! Daarnaast vertel ik jullie wat voor huiswerk ik dit blok heb en hoe ik dit aanpak. 


Zoveel kost mijn YouTube kanaal: In deze video kom je erachter hoeveel mijn YouTube kanaal eigenlijk kost, of anders gezegd, hoeveel geld ik eraan uitgaf! Vaak wordt er gedacht dat YouTubers super veel verdienen, maar ik wil mensen laten inzien dat je eerst wat moet investeren! Benieuwd welke camera's en apparatuur ik gebruik en of ik het al heb terug verdiend? Check de video hier beneden! Morgenochtend om 07:00 uur komt er weer een nieuwe video online, ik hoop natuurlijk dat jullie het leuk vinden! Welke video's vond je het leukst van bovenstaand rijtje? Ik zie jullie snel weer 😘

You May Also Like

0 reacties