NARS UNBOXING

by - februari 06, 2018


Vorige week kwamen deze prachtige NARS producten binnen en het leek me leuk om deze wat beter aan jullie te laten zien. Ik heb er ook nog een video over gemaakt, die komt eind deze week online. Het eerste product is het Blush palette NARSissist WANTED I. Ik begin met dit palette, omdat deze mijn favoriet is! Het palette heeft zes kleuren, waarvan er vijf limited edition zijn. Hieronder een lijstje van de kleuren en de namen: (van links naar rechts en van boven naar beneden)

UNLIMITED, shimmering pale pink (limited edition)
BUZZED, matte coral (limited edition)
NOTORIOUS, matte lavender (limited editon)
KINGPIN, matte rose (limited edition) 
BUMPY RIDE, shimmering candy pink
CRAVE, matte bright coral (limited editon) 

Zo omschrijft NARS de kleuren. De kleur Bumpy Ride is dus ook los te koop en is als enige geen limited edition. Persoonlijk zou ik nooit een paarse blush dragen zoals NOTORIOUS en ook CRAVE vind ik best wel heftig. De kleuren links en in het midden vind ik allemaal prachtig en zou ik ook dagelijks in mijn make-up routine kunnen gebruiken. Links bovenin is een prachtige highlighter. 
Ik heb altijd een soort haat-liefde relatie met paletten, omdat ze altijd super mooi zijn, maar ook onhandig om mee te nemen en vaak gebruik je nooit 100% van het palette. Als de rechter twee kleuren er niet bij zaten en het was een wat kleiner, vierkant palette geweest, was het echt mijn droom combinatie haha! Maar, eerlijk is eerlijk, het palette is echt prachtig en ik kan er zo lang naar kijken. Deze is vanaf 1 april 2018 te koop bij de Bijenkorf.


Het tweede product heet BLUSHPALET NARSissist WANTED II en bevat veel meer donkere kleuren. Deze kleuren zou ik heel mooi vinden als oogschaduw, maar zijn voor mijn wangen misschien iets te heftig. Ik denk dat dit palette héél mooi is bij iemand met een meer donkere huidskleur dan ik zelf heb! Ook dit palette bevat zes kleuren waarvan er vijf limited edition zijn, namelijk:
(van links naar rechts en van boven naar onder)

PYT, metallic rose (limited edition)
AMBITION, satin tangerine (limited edition)
TAOS, soft red with golden sheen
EXPOSED, matte dusty rose (limited edition)
PENTHOUSE, matte raspberry (limited edition)
QUEEN, matte ruby (limited edition)

WAUW, wat een prachtige kleuren. Ik vind PENTHOUSE en QUEEN echt geweldig, maar voor mij zijn die niet geschikt als blush, omdat ik een hele lichte huid heb. Het zijn wel echt prachtige kleuren, ook voor bijvoorbeeld oogschaduw. Mijn twee favorieten uit dit palette zijn toch AMBITION en EXPOSED en ook de namen vind ik heel leuk. De oranje kleur vind ik prachtig en ga ik eens proberen als oogschaduw. EXPOSED is de enige kleur die ik daadwerkelijk als blush zou dragen (links onderin). Ik denk dat dit een heel mooi cadeau is voor een make-up fan met een donkere huid. Ook dit palette is vanaf 1 april 2018 te koop bij de Bijenkorf.Welke kleuren vind jij het mooist van elk palette? Een product die je ook nog voorbij ziet komen op de foto is de NARSissist WANTED POWER matte Lip Pigment. Ik ga hier om twee redenen niet heel veel aandacht aan besteden, 1) ik draag nooit rood op mijn lippen en 2) ik draag geen matte lipstick producten meer, omdat het mijn lippen heel erg uitdroogd. Ik heb dit product echter niet getest, dus ik weet niet of het mijn lippen extra uitdroogd of niet, maar ze zijn nu gewoon droog van het weer en de griep die heerst. De afgelopen weken draag ik eigenlijk alleen maar lippenbalsem. De kleur die je ziet is CHERRY BOMB en wordt omschreven als een candy apple red (limited edition). Wat ik wel echt geweldig vind is de verpakking, precies wat je van NARS gewend bent/kunt verwachten. NARS Powermatte Lip Pigment is al te koop bij de Bijenkorf, alleen deze kleur is pas vanaf 1 april 2018 beschikbaar. You May Also Like

0 reacties