ESSIE TREAT LOVE & COLOR

by - februari 24, 2018


Hi allemaal! Vandaag laat ik jullie deze super mooie ESSIE nagellakjes zien. Deze drie zijn van de TREAT LOVE & COLOR collectie en het zijn echt prachtige nude kleuren. Ik had ze laatst al op Instagram Stories gedeeld, maar hier zijn wat uitgebreidere foto's: De namen zijn: 08 Loving Hue, 02 Tinted Love en 70 Good Lighting. Welke vinden jullie het mooist? De nagellak geeft niet heel veel kleur, je krijgt meer een verzorgde glans en shimmer op je nagels. Het verschil tussen deze drie is op de nagels ook minder groot dan in het potje. Ondanks dat ben ik er wel tevreden over, je nagels zien er gewoon verzorgd uit en ook valt het minder op als de nagellak begint te 'chippen'. Daarnaast vind ik het fijn, omdat ik voor mijn werk geen nagellak kleur mag dragen, dat het niet te opvallend is. Ik zou deze nagellak deze aanraden, maar ik denk niet dat je meerdere kleuren nodig hebt. Mijn persoonlijke favoriet is Loving Hue, maar op bol.com hebben ze nog veel meer kleuropties! Klik hier om het hele overzicht te bekijken. 

* Deze post is niet gesponsord, maar bevat gekregen producten. 


You May Also Like

0 reacties