CHANEL HAUL

by - januari 03, 2018


Hi allemaal, allereerst nog een gelukkig nieuwjaar! Hoe waren jullie feestdagen? Naar aanleiding van een post op Instagram, wil ik jullie graag laten zien wat ik deze week gekocht heb. Het begon eigenlijk bij één product, maar ik was zo tevreden dat ik nog wat aankopen heb gedaan. Ik begin met het eerste product dat ik gekocht heb, namelijk de Hydra Beauty Nutrition. Dit is een lipbalm, maar je kunt het ook voor je nagelriemen gebruiken. Ik heb deze winter heel veel last van m'n lippen door het weer, maar dit heeft echt geholpen. Ik kreeg er twee testers bij, een Hydra Beauty Crème en Rouge Coco Shine Gloss. Ten eerste vond ik de tester van de lipgloss echt geniaal bedacht, maar de kleur en de formule waren ook geweldig. Ik dacht, deze lipgloss moet ik hebben.


Vervolgens was ik in Amstelveen bij de Bijenkorf en kocht ik de Coco Rouge Gloss in de kleur Bourgeoisie (nummer 119). Vorige week waren we in Parijs en daar zag ik een Chanel boetiek, alleen durfde ik niet naar binnen. Het is zo mooi, maar zo duur. Misschien denken jullie dat ik het makkelijk kan betalen, maar ik heb er lang over nagedacht of ik de producten zou kopen. Voor een tas zou ik echt twee of drie jaar moeten sparen. Als je graag luxe items wilt kopen, maar niet zoveel geld hebt, kun je beginnen met de make-up of bijvoorbeeld kleine items zoals een cardholder. Zo krijg je toch het gevoel van het merk. Ik denk dat ik hier nog een video over ga maken met meer tips. Maar goed, verder met de producten. Dit is de lipgloss die ik gekocht heb, hij heeft een mooie glans en plakt niet te erg. Wat ik het fijnst vind is dat hij mijn lippen niet uitdroogd, hier had ik met een goedkopere lipgloss wel vaak last van. Bedenk dat je voor het geld 10 Essence lipgloss kan kopen, 2 of 3 van bijvoorbeeld L'oreal en dus eentje van Chanel. Ik heb dan liever 1 lipgloss die ik helemaal geweldig vind en het scheelt ook nog eens ruimte in je kast. Binnenkort zal ik de producten eens dragen in een video, dan kunnen jullie het resultaat zien! Omdat ik echt verliefd werd op de producten en er bij de Bijenkorf een online cosmetica sale was, besloot ik om nog drie producten te bestellen. Allereerst deze oogschaduw in de kleur Sable (nummer 28), ik heb een aantal oogschaduw paletten en het viel mij op dat ik een kleur zoals deze het meest gebruik. Als ik ergens naar toe ga (op vakantie, naar Mick of gewoon onderweg), neem ik nooit een heel palette mee en vind ik het fijn om mijn favoriete oogschaduw in een klein doosje te hebben, met kwastjes en een spiegeltje. De oogschaduw is goed gepigmenteerd en blijft lang zitten. Als je echter vaak afwisselt en van verschillende kleuren oogschaduw houdt, zou ik deze niet kopen. Chanel heeft ook een klein oogschaduw palette met vier verschillende kleuren, misschien is dat dan een betere optie!


Het volgende product zag ik vroeger altijd voorbij komen op Tumblr en kon ik alleen maar van dromen. Ook deze kocht ik met korting op de site van de Bijenkorf. Ik draag eigenlijk maar één kleur nagellak, en dat is zo'n kleur roze. Normaal had ik er eentje van Rimmel in de kleur Caramel Cupcake en dat is de perfecte dupe! Helaas was deze op en ik besloot deze te kopen, omdat ik ook gewoon benieuwd ben naar het verschil in kwaliteit. Blijft het langer zitten en hoe is de dekking? Dit ga ik komende week testen en zal ik jullie ook in een video laten weten. De kleur heet Organdi (nummer 504) en is echt 'mijn' kleur nagellak. 


Tot slot een Rouge Coco lipstick in de klassieke kleur Mademoiselle (nummer 434). Deze lijkt op mijn eigen lipkleur en noem ik 'own lips but better' haha. Ook staat hij super mooi onder de lipgloss. In 2017 was matte lips een mega grote trend, maar ik heb het ermee gehad. 90% van de matte (liquid) lipsticks droogt mijn lippen uit en ik vind het er ook gewoon niet meer zo mooi uitzien. Doe mij maar een beetje een subtiele kleur met een zachte glans, voor een healthy glow. Chanel noemt deze lipstick Ultra Hydrating en dat is hij zeker. Hiervoor had ik een Rouge Coco Shine lipstick en die vond ik ook super fijn, daarom was ik benieuwd naar deze normale Rouge Coco lijn. Op een of andere manier heb ik toch het gevoel dat ik mij moet verantwoorden, iedereen weet dat het geen goedkope producten zijn. Ik wil ook eerlijk zijn over welke producten ik gebruik, maar zeker niet opscheppen of iets in die richting. Dit kan soms verkeerd overkomen op het internet. Een Chanel lipstick is misschien beter dan een lipstick van €2, maar dat betekent niet dat je een beter persoon bent als je zo'n lipstick hebt.


Dit zijn dus alle producten die ik gekocht heb! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust in de comments of via Instagram DM. Uiteindelijk kan je alles krijgen waar je van droomt, maar het ligt aan de keuzes die je maakt. Dat bewaar ik maar voor een andere blogpost of video haha. 
Geniet nog van jullie vakantie (mocht je die nog hebben) en laat het me weten als je ook een luxe make-up product gaat kopen! Dat vind ik zo leuk :) 

Nog een laatste tip: mocht je het leuk vinden om een Chanel tasje te krijgen, met een lintje en testers, koop het product dan bij de Bijenkorf in de winkel. Als je bestelt bij de Bijenkorf krijg je dit namelijk niet. Xoxo
*Deze post is (helaas) niet gesponsord. Ik heb alle producten zelf gekocht. 

You May Also Like

1 reacties

  1. Leuke dingen heb je gekocht! Lijkt me zeker het geld waard. De tekst zelf was soms alleen een beetje onduidelijk, de opbouw was een beetje rommelig en sommige zinnen kloppen niet helemaal met de context. Ik hoop dat je dit opneemt als feedback en niet als kritiek ;), ik kijk vaak je filmpjes en lees je blog veel.

    BeantwoordenVerwijderen