CLASSIC PETITE ASHFIELD

by - november 10, 2017


Hi allemaal! Een tijdje geleden had ik deze post gemaakt over een high tea bij het Amstel Hotel, maar ik wilde ook nog even de outfit laten zien! Ik kreeg er namelijk best veel vragen over en de foto is een van mijn meest gelikede Instagram posts!

De roze jas is een van mijn favoriete aankopen van september, ik scoorde hem voor €23 bij de Primark! Ik heb super veel complimentjes gekregen en ook heel veel vragen waar ik hem vandaan had. Ik zag later dat ze hem ook in het grijs hebben, dus mocht je interesse hebben dan weet je waar je hem kunt vinden! De grijze trui met parels op de mouwen en het zwarte rokje zijn van de Zara.

Deze outfit combineerde ik met mijn nieuwe horloge van Daniel Wellington, de Classic Petite Ashfield (32mm) en de Classic Cuff in rose gold. Ik draag eigenlijk altijd zilver, maar sinds ik dit horloge heb ben ik een beetje omgeslagen. Ik vind het gewoon zo mooi voor de herfst en winter! De combinatie zwart met goud vooral. Het beste nieuws is dat ik ook een kortingscode heb geregeld! Met de code 'VERBIJ' krijg je 15% korting op www.danielwellington.com op de gehele collectie.
Ook als je dus alleen de cuff wilt bestellen krijg je korting + gratis verzending!

Inmiddels zijn de horloges er ook in 28mm, maar ik heb dus de 32mm. De cuff heb ik in maat S.
Naast mijn horloge heb ik ook een heel mooi horloge voor Mick! Die laat ik zien in mijn gift guide video. Ook op de mannencollectie geldt mijn kortingscode, misschien een leuk idee voor kerst?

Hieronder vind je de items en een paar look-a-likes! Zara en Primark stonden er helaas niet tussen.

Bij Daniel Wellington kun je nu ook je eigen giftset samen stellen! Als je een giftset koopt krijg je al 10% korting, maar door 'VERBIJ' te gebruiken krijg je nog eens 15% korting! Dus als je bijvoorbeeld een horloge en armband wil kopen, kan je het beter in een giftset kopen, ookal is het voor jezelf hihi.
Als je hier klikt kun je het pakket samenstellen.
Deze post is in samenwerking met Daniel Wellington.

You May Also Like

0 reacties