BULLET JOURNAL DECEMBER

by - november 27, 2017


Hi allemaal! Het is al een tijdje geleden sinds ik een blogpost heb gemaakt, maar student zijn wordt misschien toch een beetje onderschat. Ik probeer me nog steeds aan de vrijdag 07:00 uur deadline te houden, maar deze week lukte dat niet en kwam er dus zaterdagmiddag een video online. Stiekem heb ik een hekel aan de winter en het koude weer, maar de sfeer en alle lichtjes van kerst vind ik daarentegen echt geweldig. Ik probeer mij slaapkamer een beetje te versieren, maar het is al zo vol.
Daarom besloot ik om vast te beginnen met mijn bullet journal voor december en deze wat leuker te maken dan normaal. Ik kan niet tekenen, dus dat doe ik meestal niet, maar deze maand dacht ik: waarom niet? Dan maar wat minder perfect. Zowel hoe ik dit gedaan heb als het eindresultaat kun je in de video zien!


You May Also Like

0 reacties