LIMITED ESSIE LEATHER COLLECTION

by - oktober 24, 2017


Hi! Vandaag laat ik jullie de nieuwe collectie van Essie zien. Dit is de leathers collection in samenwerking met Rebecca Minkoff. Er zijn twee setjes, eentje met donkere kleuren en eentje met lichte kleuren. De kleuren zijn geïnspireerd op de best-selling handbag kleuren van Rebecca. 

Om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo goed in nagellak swatches. Mijn nagels zijn heel kort, omdat ze door mijn werk in de supermarkt elke week weer afbreken.. Laten we eerlijk zijn haha. Wel heb ik een post gevonden met hele mooie swatches, die kun je hier bekijken. Deze foto's zijn gemaakt door een beauty blogger uit Londen. 

Hier is wat meer informatie over de kleuren: 

KIT 1 
bucket list | een turquioise blauwe kleur
cross-body heat | een mauve, lavender kleur 
push the envelope | een lila kleur met een zachte glimmende zilvere touch

KIT 2
in hot purse-uit | indigo blauw
tote-ally in love | diep bloed rood 
back in the saddle | een donkere groene kleur met zilver 

De nagellak is perfect voor deze herfst en heeft een semi-matte finish met leather-look effect. Zo bevat de nagellak het rijke en zachte gevoel van leer en behoudt het tegelijkertijd een subtiele glans. Hierdoor ervaar je dus een luxe gevoel op je nagels. 

Beide setjes kosten €14,99 en zijn te koop bij Etos. 

Welke kleur draag jij het liefst op je nagels? Ik zou het heel leuk vinden als jullie hier op Instagram een comment zouden willen achterlaten ☺️You May Also Like

1 reacties

  1. Wat een schattige sets. Ik ben heel benieuwd hoe de kleurtjes er op de nagels uit zien.

    BeantwoordenVerwijderen