BOURJOIS ROUGE VELVET

by - oktober 19, 2017

Hi allemaal! Vandaag laat ik jullie twee lipsticks uit de Rouge Velvet Lipstick lijn zien.
In totaal zijn er twaalf nieuwe kleuren, maar ik heb alleen de twee die ik ook daadwerkelijk zou dragen! Meestal is dat een kleur die redelijk in de buurt komt van mijn eigen lipkleur. Onderaan dit bestand heb ik een overzichtje van alle kleuren toegevoegd. 

Ik review de kleuren 02 Flaming Rose en 03 Hyppink Chic. Ze lijken heel erg op elkaar, vooral als je ze op de lippen aanbrengt. Het mooiste vond ik het om ze te combineren! Bourjois beweert dat deze matte formule tot wel 24 uur blijft zitten. Persoonlijk draag ik mijn make-up nooit 24 uur, meestal maximaal 10 uur haha. Ik test liever hoe goed een lipstick blijft zitten met eten en drinken.

Wat ik bijzonder vind is dat het een hele zachte formule is en 'zacht' mat opdroogt. Velvet is inderdaad de beste omschrijving. Ook bleef de kleur met drinken gewoon zitten en gaf hij niet af op mijn glas. Wel vond ik het vrij lastig om mijn lippen netjes in te vullen! Ik zou dus zeker een lipliner gebruiken. Dat had ik in onderstaande foto overigens niet gedaan. 

Wat ik heel fijn vond is dat de lipsticks mijn lippen niet uitdrogen. Je ziet wel een beetje de lijntjes van m'n lippen, maar ik had van te voren ook even een lipbalsem moeten opdoen! Ben je op zoek naar een matte lipstick met een zachte structuur? Dan zijn deze zeker een aanrader! Wel zou ik ervoor een lipbalm en een lipliner gebruiken. 

Na afloop van de foto's probeerde ik de swatches met een keukenpapiertje van mijn arm te halen, maar dit ging niet! Daarna hield ik mijn arm onder de kraan en er gebeurde helemaal niks. Ik moest echt make-up remover gebruiken, water was niet genoeg! Ik zou dit dus zeker een long-lasting lipstick noemen. 

Morgen ben ik trouwens jarig! Ik denk dat ik weer de combinatie van deze ga dragen :) Ook komt er morgen een nieuwe video online! Volgende week heb ik tentamen week, dus dan is het even wat rustiger op mijn blog en Instagram. 
Hier heb ik een combinatie van beide lipsticks op mijn lippen

Links is #02 en rechts #03 


 


You May Also Like

0 reacties