WISHLIST

by - september 16, 2017

Hi allemaal! Vandaag heb ik de hele dag aan mijn blog gewerkt en opdrachten voor mijn studie gedaan. Als de zomervakantie voorbij is en de herfst en winter maanden er weer aankomen, vieren we bij ons thuis vier verjaardagen en vroeger ook nog Sinterklaas. Dat betekende dat het tijd werd om een 'verlanglijstje' te maken. Het leek mij leuk om dit online te doen en zo met jullie te delen. Nou moet ik eerst zeggen dat ik eigenlijk heel tevreden ben over mijn bezittingen, maar als je in Amsterdam gaat studeren kom je overal leuke winkeltjes en spulletjes tegen. Dit zijn natuurlijk ook geen eerste levensbehoeften, maar mocht ik geld over hebben, koop ik wellicht een van deze dingen! 

1. Baby, you got this - Martje Haverkamp
Dit boek zie ik al een tijdje voorbij komen op Instagram. Ik koop eigenlijk nooit boeken, maar deze kon ik niet vinden in de Bibliotheek en ik ben er toch wel erg nieuwsgierig naar geworden. Daarentegen heb ik de afgelopen maand al honderd euro aan studieboeken moeten betalen, dus wellicht blijft deze nog een tijdje op de wishlist staan. 

2. The Magic of Thinking Big - David J. Schwartz 
Voor dit boek geldt eigenlijk een beetje hetzelfde. Niet de vinden in de bieb en ik hoor er super goede verhalen over. Het lijkt mij ook interessant om hierover te lezen en daarna misschien te verwerken in een video.

3. Marmer plateu vtwonen
Je denkt misschien, wat is dat nou weer? Dit plateau lijkt mij geweldig voor 1. Instagram foto's en 2. voor op mijn Make-up kastje. Op de site van vtwonen staat dat je er ook hapjes op kunt serveren, win-win!

4. Lush Marilyn Hot Oil Treatment
Jaja, een nieuw product van Lush moet ik natuurlijk uittesten! Dit stond eigenlijk helemaal niet op mijn wishlist, tot dat ik zag dat er 'Blondes have more fun' bij stond. Ik kan er niet veel over zeggen, aangezien ik het nog nooit geprobeerd heb, maar zo te zien is het goed voor je haar en een natuurlijke highlighter voor blondines. Misschien een leuk idee om te gaan testen in een video?

5. NARS 'Fathom' Single Eyeshadow
Donderdag was ik bij de Bijenkorf en zag ik deze oogschaduw, wauw! De blush staat eigenlijk al een tijdje op mijn lijstje, maar deze mag er ook wel aan toegevoegd worden. Omdat ik bijna elke dag van de week langs de Bijenkorf kom, is het zo verleidelijk om naar binnen te gaan en deze te halen...

6. NARS 'Impassioned' Blush
Een NARS blush staat echt al een eeuwigheid op mijn wishlist, maar vorige week zag ik dat Bijenkorf de producten online verkocht en vanaf donderdag lag het dus in de winkel. Voor de screenshot koos ik 'Impassioned' uit, omdat deze blush er anders uitziet dan degene die ik al heb. Het is een beetje een lichte 'mauve' kleur en dit lijkt mij heel mooi voor de herfst en winter. Sex Appeal en Deep Throat lijken mij ook heel mooi. Make-up bestel ik eigenlijk nooit online, omdat ik het altijd even wil testen. Zo fijn dat ze bij de Bijenkorf altijd de tijd voor je nemen en het product willen aanbrengen! Ik ben benieuwd welke van de drie het uiteindelijk wordt.

7. Gisou Honey Infused Hair Oil 
Ik gebruik nu een tijdje een honing serum van Garnier voor mijn haar en ben daar zo tevreden over. Na het douchen breng ik het aan op nat haar en mijn haar is dan super zacht en ruikt lekker. Maar, ik ben heel erg benieuwd naar dit Gisou product, vooral omdat bijna iedereen er zo positief over is. De prijs houdt mij een beetje tegen, maar wellicht komt er ooit een travelsize online!

8. Diptyque Baies mini geurkaars 
Dit is weer zo'n Instagram product dat ik gewoon wil hebben. Normaal als iedereen iets heeft, dan wil ik het niet meer, maar met dit product werkt dat blijkbaar niet zo haha. Eigenlijk ben ik gewoon heel nieuwsgierig of de hele hype terecht is. Waarschijnlijk zou ik hem door de prijs nooit aansteken en vooral voor foto's gebruiken haha!

9. Apple Silicone hoesje roze 
Twee jaar geleden kocht ik een iets feller roze hoesje bij mijn iPhone, maar inmiddels is die een beetje aan het kapot gaan. Omdat ik de hoesjes wel heel fijn vind, zou ik graag een nieuwe kopen. Misschien vraag ik deze wel aan oma voor mijn verjaardag :)

10. Ring licht
Dit is iets wat ik echt moet kopen, maar toch nooit doe. Vooral in de wintermaanden is het zo kort licht, dat het me vaak niet lukt om te filmen. Een lamp speciaal voor het opnemen van Youtube video's zou daarom wel heel fijn zijn.

11. Canon 24mm lens 
Het laatste item! Met deze lens kun je hele mooie close-up foto's maken! Dit lijkt me heel handig voor product foto's voor o.a. mijn blog en Instagram. Momenteel heb ik de Canon 750D met de standaard lens (18-55mm) en een halfjaar geleden kocht ik de 50mm lens erbij. Buiten de 24mm lens om heb ik op dit gebied eigenlijk geen wensen meer, met deze lenzen kun je zoveel!

Dit was mijn 'verlanglijstje'! Ik heb deze post gemaakt, omdat ik het zelf altijd leuk vindt om te zien wat mensen op hun wishlist zetten + misschien heb je er wel wat inspiratie uitgehaald voor jezelf of voor iemand die ook bijna jarig is! Nu ga ik lekker slapen, morgen moet ik weer vroeg aan het werk! Xx

You May Also Like

0 reacties