PHILOSOPHY

by - september 30, 2017


Hi allemaal! Vandaag bespreek ik wat skincare producten van Philosophy met jullie. Het gaat vooral om de purity cleansing cloths en de release me eye makeup remover, maar omdat ik de amazing grace droogshampoo ook vrij nieuw heb, vertel ik daar ook iets over. Persoonlijk vind ik Philosophy een heel mooi merk, alle verpakingen zijn super cute & classy. 


De purity make-up doekjes kun je heel vaak in mijn tas vinden. Handig voor onderweg, op reis of als ik ga logeren. Ik probeer mijn ogen wel te vermijden, omdat ik dit vaak te hard vind. Als je niks anders bij je hebt, kun je de doekjes een paar seconde zagjes tegen je oog aan houden en in één swipe je make-up verwijderen. Het is voor je ogen en de huid rondom je ogen namelijk niet goed om hard te wrijven. Daarom hebben we ook de 'just release me' oog make-up remover. Er staat op oil-free, maar toch vind ik het een olie achtige make-up remover. Hij werkt in iedergeval ook heel goed voor waterproof make-up en hydrateert de huid rondom je ogen goed. Ik ben nog steeds een mega fan van micellair water, maar het is leuk om eens wat nieuws te proberen.
Als laatste een van mijn favoriete beauty producten; de droogshampoo! In tegenstelling tot veel andere droogshampoo's voelt mijn haar na het gebruiken van dit product nog steeds vrij zacht. Een droogshampoo kan je haar heel erg stug maken en dit vind ik persoonlijk niet fijn. Wel geeft het volume, een lekkere geur en is je haar meteen minder vet. Welke droogshampoo gebruik jij graag? En heb je ooit eens iets van Philosophy gebruikt? 

You May Also Like

0 reacties