ORAL-B REPAIR

by - september 12, 2017


Hi allemaal! Vandaag wil ik het eens over iets heel anders hebben, namelijk gezondheid
Natuurlijk is voeding en bewegen heel belangrijk, maar wat dacht je van je tandverzorging?
In deze video liet ik jullie zien dat ik een leuk perspakketje van Oral-B had ontvangen en in de tussentijd heb ik deze producten getest. Vandaag: wat vind ik er van? 

GEVOELIGE TANDEN
Voordat ik begin moet ik jullie wat korte achtergrond informatie geven. Ik heb namelijk best wel last van gevoelige tanden (en een gevoelige huid) en daardoor vind ik een goede maar vooral zachte verzorging belangrijk. Een keer had ik zoveel pijn dat ik naar de tandarts ging, omdat ik dacht dat ik een gaatje had. Na een onderzoek van een halfuur bleek er niks aan de hand, alleen last van 'een gevoelige tand'. Dat dat zoveel pijn kon doen wist ik niet! 


REPAIR TANDPASTA
Dan nu over de nieuwe Oral-B Tandvlees & Glazuuur Repair Tandpasta. Er zijn vier varianten:
1. Original
2. Extra Fris
3. Zachte Whitening
4. Zachte Reiniging 

Persoonlijk is 'Extra Fris' mijn favoriet en vind ik 'Zachte Reiniging' het minst, omdat die een beetje een afwijkende tandpasta smaak heeft (naar mijn idee). 'Extra Fris' daarentegen doet echt recht aan zijn naam, nog een hele tijd na het poetsen heb je een super fris gevoel, iets wat ik bij andere tandpasta's mis. Ik heb verder geen last van gevoelige tanden gehad, maar dit kan natuurlijk ook toeval zijn. Ik heb het gevoel dat de tandpasta mijn tanden wel beschermt, maar of het ze ook echt herstelt, kan ik na twee weken nog niet zeggen.

SENSI ULTRATHIN
Naast de tandpasta's komt Oral-B ook met een nieuwe opzetborstel: Sensi Ultrathin. 
Deze borstel is de perfecte balans tussen een zachte poetservaring en goede reiniging. 
De roze Oral-B tandenborstel had ik al en daar paste deze dus perfect op. Van alle producten uit het pakketje vind ik deze opzetborsel toch wel het fijnst, omdat de borstel zo zacht is, maar je tanden voelen alsnog super schoon. Ik denk dat de combinatie het wel extra fijn maakt, maar los zou ik het ook zeker aanraden. 

De tandpasta's kosten €4,99 per stuk, maar let even op 1+1 gratis acties die ze vaak bij Etos of Kruidvat hebben! Dan heb je ze voor maar €2,50 per stuk :) 

Vrijdag komt er een plan with me video online, so stay tuned! Xx

* Deze post is niet gesponsord, dit is geschreven naar aanleiding van mijn eigen mening en mijn eigen ervaringen. 
You May Also Like

0 reacties