HIGH TEA AMSTEL HOTEL

by - september 25, 2017


Hi allemaal! Zaterdag had ik een leuke high tea in het Amstel Hotel in Amsterdam, om drie verjaardagen te vieren. Naast het filmen heb ik ook wat foto's gemaakt en die wil ik vandaag met jullie delen. De high tea begon om 16:00 uur en om 19:45 verlieten we het hotel. Volgens mij was het een beetje uitgelopen, normaal duurt het namelijk twee uur. Ik vond dat niet heel erg, zo had ik wat extra tijd om foto's te maken.


Als je aankomt met de auto wordt die voor je geparkeerd en kun je wachten in de mooie, grote lobby. Na een paar minuten werden wij naar onze tafel gebracht in de Amstel Lounge. Uiteindelijk kregen we vier keer verschillende thee en drie verschillende hapjes. Als eerste sandwiches, daarna een mini hamburger en last but not least kwam deze zoete étagère tevoorschijn met onder andere macarons. Het rare aan deze Royal Afternoon Tea was dat we de thee en het eten apart kregen, normaal gesproken wordt er juist een bijpassende thee geserveerd. Meestal kwam het eten als wij de thee al op hadden, dit was dus wel een minpuntje. 
Als laatste heb ik nog wat foto's gemaakt op het balkon, de zon scheen precies tussen de huizen door. Al met al was het een hele gezellige middag/avond! Morgen kunnen jullie er nog wat meer van zien in een vlog :) Xx 

You May Also Like

0 reacties