BACK TO SCHOOL

by - september 02, 2017


Hi allemaal, dit is het laatste weekend voor mij, maandag gaat school weer beginnen. De afgelopen week heb ik niet veel gepost op mijn blog, instagram en youtube.. Dit komt eigenlijk omdat ik intreeweek had van mijn universiteit. Dit is een week vol met activiteiten om de stad en de mensen van je studie beter te leren kennen. Het was heel leuk, maar ook druk en vermoeiend. Maandag heb ik mijn eerste college en ik ben zo benieuwd! Voor degene die het niet weten, ik ga Taal & Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam studeren, super spannend allemaal! Bij deze een opsomming van mijn latest video's. 

ZO BEREIK JE JE DOELEN
In deze video vertel ik jullie hoe ik een planning maak en ook waarom ik dat doe! Ook geef ik tips voor het bereiken van je doelen en vertel ik hoe ik een aantal doelen heb bereikt. Dit is de eerste video na mijn 'kanaal switch'. Ik wil mijn video's wat nuttiger maken, zodat je er daadwerkelkijk iets aan hebt. Natuurlijk komen er zo nu en dan nog wel eens shoplogs voorbij.


ORGANIZEN NA JE VAKANTIE
Misschien kom je heel last minute terug van je vakantie of ben je al twee weken thuis, maar heb je nog steeds niet alles op een rijtje. Daarvoor heb ik deze video gemaakt. Ik vertel je wat je kan doen om weer overzicht te krijgen en hoe je je kan voorbereiden op het terug gaan naar school en/of werk.


SCHOOLSPULLEN & BEAUTY SHOPLOG
Oeps, toch een shoplog! Maar wel van leuke en handige schoolspullen! Hierbij een overzichtje van de producten en prijzen.

Stabilo pastel 68 (stiften): €4,99 bij Kruidvat
Stabilo pastel 88 (fineliners): €3,99 bij Kruidvat
Blauw notitieboekje: €3,- bij Hema
Zwart schrift: €1,50 bij Hema
Swarovski pen: €29,- bij Bijenkorf
Clinique beauty items via www.clinique.nl


PRODUCTIVE ROUTINE
Aaah, weer probeerde ik een nuttige video te maken! Mijn productive night routine. Dit kun je uiteraard ook in de ochtend uitvoeren, bij mij verschilt dat eigenlijk elke week. Lig je in bed en heb je nergens zin in? Hopelijk geeft deze video je inspiratie of motivatie om aan de slag te gaan.


Zo, dat zijn de video's van de afgelopen weken. Laat me weten welke video jullie het leukste vonden!
Omdat ik nu aan een opleiding begin, komt er nog maar één video per week, namelijk elke vrijdag ochtend om 07:00 uur! Ik hoop dat jullie dit begrijpen.  
Als afsluiter een foto van mijn intreeweek groepje 141! #eenviereen 


You May Also Like

0 reacties