VICTORIA'S SECRET

by - augustus 04, 2017


Hi allemaal, er staat een nieuwe video online: Shoppen in New York! Als eerst naar Victoria's Secret en daarna naar Adidas. Uiteindelijk ben ik nog een paar keer naar VS gegaan en van elke winkel nam ik een foto hihi. Allereerst; fifth avenue. 


Wat ik hier gekocht heb kun je zien in deze video! Ook kocht ik wat dingetjes voor mijn zusje, dat laat ik niet zien, want dan is het een verassing voor haar als ik thuis kom haha! In dit grote filiaal hadden ze boven in een soort museum en kan je outfits van de show in het echt zien, zo vet! Bekijk zeker mijn video even als je benieuwd bent. De 'wings' zijn zo groot, niet normaal! Ik was echt heel enthousiast daar, sorry voor elke oh my god. Ik ben een beetje (een beetje!) een fangirl. 

Maandag reden we van New York naar Canada en gingen we door de staat Pennsylvania. Deze VS zat in een mall langs de weg waar we even gestopt waren om wat te eten. In de haast kocht ik twee bh's, die achteraf helemaal niet goed zaten... oeps.. nu moest ik ze gaan ruilen!In Toronto was dit prachtige filiaal! Hier probeerde ik de bh's te ruilen, maar dat mocht niet omdat ik ze in de United States had gekocht en niet in Canada. De verkoopster was wel heel aardig er adviseerde mij een ander model. 


Bij ons laatste verblijf in Kingston, New York zat een mall in de buurt en kon ik de items gaan ruilen, yes! Helaas hadden ze het model dat ik wilde niet in mijn maat of niet in de kleur die ik mooi vond.. Maar toch ben ik uiteindelijk de winkel uitgelopen met drie andere bh's, een trui van Pink en een zwarte slaap jumpsuit, so cute! Heel wat gedoe voor wat ondergoed, I know, trust me, I know. Maar ik koop eigenlijk nergens anders bh's en deze zitten gewoon geweldig, dus ik hoop dat VS snel naar Nederland komt ☺️🙈

Inmiddels ben ik weer thuis aan het bijkomen van de jetlag, over het algemeen ben ik 's avonds niet moe en in de ochtend heel erg, terwijl ik juist zo'n ochtend mens ben. Zondag en maandag moet ik om 07:00 uur werken, dus dan zal het wel moeten, oei! Ik ben nu druk bezig met allemaal nieuwe video's, see you soon Xx

You May Also Like

0 reacties