TIBIDABO

by - juli 17, 2017
Hi allemaal! Morgen ga ik al weer weg, maar eerst wil ik nog zoveel foto's van Barcelona met jullie delen! Ik moet de vlog ook nog editen, maar dat ga ik denk ik in het vliegtuig doen. Eerste hint: de vlucht duurt 8 uur. Dit zijn foto's van zondag 9 juli toen we naar de berg Tibidabo gingen. Het leukste was het uitzicht daar, als je ooit naar Barcelona gaat is het zeker een aanrader! We waren eerst een stuk met de metro gegaan, daarna met een gek busje en het laatste stuk hebben we gelopen. Terug naar beneden besloten we te gaan lopen, daar had ik de dagen daarna nog spierpijn van in mijn scheenbenen haha! Ik wist niet eens dat dat kon. Ik ga nu weer verder met inpakken, we gaan namelijk 2 (!!) weken weg! Zo lang ben ik nog nooit weg geweest hihi. De vlog van Barcelona komt zo snel mogelijk online! Xx

top: H&M / short: Zara / tas: H&M / sneakers: Nike / horloge: Daniel Wellington (15% korting met de code 'JULIAVERBIJ' op www.danielwellington.com)

You May Also Like

1 reacties