PINK FLOWERS

by - juli 20, 2017


Goodmorning vanuit New York! We zijn gister aankomen en vandaag gaan we naar Central Park en op zoek naar de mooiste uitzichten. Natuurlijk loop ik rond met mijn camera's haha! Dit zijn nog foto's van Barcelona, met dezelfde outfits als een vorige post, maar een andere locatie. Ik zag de roze bloemen bij de trap en Mick pakte meteen de camera hihi. We overnachten nu in Brooklyn, ik vind het zo leuk dat Gossip Girl hier is opgenomen, echt mijn favoriete serie ooit. Hopelijk kan ik nog wat film locaties spotten in NYC. Nu gaan we ontbijten, het is half 9 hier haha, zo gek dat tijdsverschil! Ik ben voor het eerst in Amerika, voor het eerst in New York, voor het eerst een jetlag! Allemaal leuke nieuwe dingen dus! Er komt snel een video vanuit New York online, maar nu probeer ik mijn Barcelona vlog te uploaden Xx

top: Stradivarius / rokje: Zara / zonnebril: JFR / crossbody: Gucci / sneakers: Nike / horloge: Daniel Wellington / ketting: Amen

You May Also Like

0 reacties