NIAGARA FALLS

by - juli 31, 2017


Hi allemaal, vandaag mijn laatste dagje in the States. Hier zijn foto's van de Niagara Falls in Canada, zo indrukwekkend. Eigenlijk waren we van plan om op zo'n boot te gaan, maar de wachtrijen waren zo intens, dat we gewoon vanaf boven besloten te kijken. 's avonds was er nog een vuurwerk show, die kan je zien in een van mijn vlogs. Ik vind dit niet echt een outfit post, maar mijn rokje is van Loft en t-shirt van Tommy Hilfiger. Helaas was het nogal bewolkt toen wij bij de waterval waren, maar ik heb toch nog wat mooie foto's kunnen maken. De laastse is zelfs gemaakt met mijn mobiel en niet bewerkt, zo mooi was het water daar! Ik heb er ook wel zin in om morgen naar huis te gaan en me voor te bereiden op het volgende avontuur... Xx

You May Also Like

0 reacties