ETOS FRIENDS EVENT

by - juli 05, 2017


Hi allemaal! Vorige week dinsdag was ik naar het Etos Friends Event! De video staat al online, maar het leek me leuk om ook nog wat foto's met jullie te delen. Het event begon om 16:00 met Yara Michels en haar fotograaf Emma die een workshop gaven over Instagram en fotografie. Ze gaven veel handige tips en de meeste apps gebruikte ik ook al. Bijvoorbeeld UNUM, mijn favoriet! Veel meiden kenden dit nog niet, maar hiermee kun je je Instagram posts plannen en je feed van te voren zien. Ik gebruik dit al maanden, zo handig! Daarna moesten we zelf aan de slag, er waren twee foto opdrachten en twee video opdrachten. Ik begon met wat flatlays! De locatie was NLstudio's, dus perfect voor fotografie en zoals jullie weten houd ik van wit. Ik probeerde ook nog te vloggen, maar daar had ik bijna geen tijd voor haha! Wat vinden jullie van de flatlays? Vandaag heb ik een super drukke dag! Ik moet nog een video opnemen en editen, foto's maken, mijn koffer inpakken voor Barcelona, pakketjes wegbrengen, boodschappen doen en ga zo maar door! Morgen is de diploma uitreiking, ik ben zo benieuwd 😃 Nu ga ik snel boodschappen doen, bye! Xx

You May Also Like

1 reacties