CENTRAL PARK

by - juli 28, 2017


Goodmorning vanuit Canada! Gister zijn we in Toronto geweest, maar hier zijn nog wat foto's van Central Park en ook staat er een nieuwe video online! Het is super leuk, maar ik ben nog nooit zo lang weg geweest van huis. Gelukkig doen en zien we heel veel dingen en er is veel afwisseling, we zijn nu al in het derde huis! In de tussentijd als we even niks doen edit ik video's en kijk ik Love Island, kent iemand dat? Ik vind het echt leuk haha! Ik wil heel graag nog een keer terug naar Canada, als ik meer geld en tijd heb, het is zo mooi, leuk en veelzijdig! Zaterdag gaan we terug naar de US en verblijven we in Kingston en maandag gaan we terug naar New York. Als het goed is landen we dinsdag om 7 uur 's ochtends op Schiphol, wat ik ook wel weer fijn vind! Ik spreek jullie snel weer en vergeet niet de video te bekijken! XxYou May Also Like

0 reacties