BROOKLYN BRIDGE

by - juli 22, 2017


Goodmorning! Gister ochtend zijn we naar de Brooklyn Bridge gegaan en hebben we van verschillende kanten foto's gemaakt! Het is hier heel mooi, maar vooral heel warm weer. Het loopt zelfs op tot 35 graden, waardoor we constant de schaduw of airco opzoeken. In de ochtend was het gelukkig iets koeler (30 graden haha) en iets rustiger. Op heel veel plekken hier moet ik denken aan bepaalde films of series, maar vooral aan Gossip Girl. Ik heb er helemaal zin in om het opnieuw te gaan kijken. Sorry dat ik telkens de zelfde soort outfits aan heb, wit en roze is gewoon mijn zomer uniform. Gister zijn we ook nog naar Central Park en Times Square geweest en vandaag gaan we (eindelijk!) naar Fifth Avenue! Boven aan mijn lijstje staat toch wel Victoria's Secret, daar gaan we even goed inslaan! Morgen komt er een nieuwe video online Xx

You May Also Like

0 reacties