BARCELONA

by - juli 15, 2017

Hi allemaal! Vorige week was ik naar Barcelona, maar helaas kon ik vanaf mijn iPhone niks op mijn blog posten.. het nadeel van Blogger! Hier zijn wat foto's van een look van de een na laatste dag bij Arc de Triomf. Het roze rokje had ik daar gekocht bij de Zara in de sale. Ik kreeg een paar verzoekjes voor een shoplog van Barcelona, maar eigenlijk heb ik alleen dit rokje gekocht, wat extra sokken en ondergoed bij Primark en nieuwe parel oorbellen, omdat mijne in de wasbak waren gevallen.... Verder hebben we vooral genoten van de stad, het strand, het uitzicht en het weer. Telkens als ik een naam wil bedenken voor een outfit posts kom ik niet verder dan 'touch of pink', dat beschrijft eigenlijk elke dag mijn outfit haha oeps! Hebben jullie nog tips/suggesties/ideeën? Ik ga zo lekker slapen, want morgen moet ik gewoon weer werken! Er komt wel een nieuwe video online, eindelijk! 🙈

top: Stradivarius / rokje: Zara / zonnebril: JFR / crossbody: Gucci / sneakers: Nike / horloge: Daniel Wellington / ketting: Amen

You May Also Like

1 reacties